Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 505152 |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uskrsne čestitke:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jedan pesonja od glinamola:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Baš je medena kutijica!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
preslatka je kutijica...koliko fima si potrošila ?
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
I ja!
|
|
![]() |
|
Jučer napravila malu, malu kutijicu za nakit od fimo mase, ukrasila i prelakirala. Fotke nisu savršene zbog odbljeska, ali vidi se...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
čekam
![]() |
|
![]() |
|
Evo konačno i ja otvaram vrata svoje radionice! Bit će svega i svačega, ne samo decupagea.Još sam početnica, pa ako bude greškica, nemojte biti prekritični
![]() Uskoro ću staviti i fotke salveta koje imam za zamjenu, i igre mogu početi!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 505152 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |