Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoji radovi u meni uvijek probude emocije. Jedenostavno su prekrasni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja jednostavno ne znam koju bih izdvojila...sve su mi prekrasne
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutija sa božikovinom i pečatima je predobra.
I ja imam neke pečate, ne znam jesu li za glinu, ali nisam probala sa njima raditi. To će mi biti slijedeći pokušaj.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja sam probala izabrati najljepšu, ali mi baš ne ide. sve su mi najljepše! |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
joj odjednom mi je manje vruće. Krasne kutijice. Druga mi je naj naj, a puno mi se sviđaju i ostale. Krakle je super ukomponiran
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su savšene
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Vidi se vidi ...3d efekt...a ta mi je ujedno i najljepša ...mada su idruge dvije lijepe.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Kad je već Lula najavila Božić
![]() ![]() ![]() ...donji, zeleni dio kutije obojan je akrilom, te sam mojim rubber stampovima (gumenim pečatima) za polimernu glinu dodala mali akcent u nešto svjetlijoj boji...
![]() ![]() ...osnovni salvetni uzorak malo sam "doradila" ovim swirlićima s glitter-linerom...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Primavero...zdjela je dobra...Jednom ako se predomisliš....možeš ju završiti i kao dvostruki decoupage...na zlatnu malo kraklea...pa onda boja koju si stavila i iznutra i još jednom ista ili neka salveta koja paše na taj motiv.No, i ovako je lijepa...i ako se uklapa u okolinu nema potrebe za doradom. Hoću još tvojih ljepota vidjeti.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni je zdjelica jako lijepa i uopće ne smeta kaj nije ispod savršena
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala vam puno drage moje...Nataša, Lluvia
![]() ![]() @draga Nato, mislim da je s ovom zdjelicom gotovo, jer sam ju naravno već i polakirala, pa ne znam ima li smisla opet ići s bojom gore, nek stoji ovako kao opomena da kod sljedeće budem malo strpljivija
![]() @draga Lluvia, to mi je super salveta, jer jako volim makove, a ove neobične nikad uživo nisam vidjela, ne znam je li uopće postoje ili je to samo umjetnička sloboda onog tko je dizajnirao salvetu...i nisam ju prije poslikala baš zato jer mi nije u potpunosti uspjela, ali opet, trebamo ovdje podijeliti i ono kaj nam nije baš savršeno napravljeno...svoju svrhu je odslužila jer se odlično uklopila kao mala hrpa cvijeća medju moj nakit izložen na Flora-artu ove godine...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Primavera... i ti imas zdjelicu s makovima... bravo, bravo... jako je lijepa
Ja sam ih napravila nekoliko i sve su udomljene (osim bijelih nakova). ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pokušaj to izjednačavanje postići sada sa još jednim slojem zlatne boje, ali tako da sada sa njime zapunjavaš onako kako si pomislila da si trebala osnovnom bojom prvo zapuniti...
ja sam tako napravila na onoj mojoj sa suncokretima... pogledaj kako je u konačnici uspjela, pa ti možda sine idejno riješenje... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Primavera zdjela je lijepa a neće baš svako gledati od ispod
![]() ako ze može utješiti i ja često zgužvam salvetu na staklu....zato i nemam volje raditi na njemu.....manji motivi još i ispadnu dobro...ali veči ajmeeeee
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
motiv je prekrasan,pa i sa druge strane iako nema nista,nista joj ne fali!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |