Međugorje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od prije par dana tražim moje slike iz Međugorja iz 2008.godine!! I našla sam ih!!
Želim sa vama podijeliti odakle je došla moja ljubav prema orhidejama!! Naime, do 2008. sam samo prolazila pored njih u vrtnim centrima!! A sada ih imam 30-tak!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Na slici, moja majčica pred Našom Majčicom moli za svoje djevojčice!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vilmač to je točno sve što si napisala. Nadam se da ću ga i ja vidjeti i doživjeti u jesen...
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
mari
![]() proljeće
![]() baka,
![]() ono što me jedino žalosti jest činjenica da su hodočasnici mahom stranci.. ljudi sa svih, al doslovno sa svih strana svijeta dolaze iz kanade, meksika, venecuele, novog zelanda, australije, iz raznih krajeva afrike i europe, a imam osjećaj svaki put kad da je hrvata najmanje..
(jedan bračni par iz koreje 28 godina je čekao da dodje u medjugorje, čekali su mirovinu jer im je godišnji bio prekratak za tako dalek put)
al takvi smo mi, ne znamo cijeniti svoje...jako puno hrvata je bilo u rimu, lurdu, fatimi i to je lijepo... a koliko ih dodje u Medjugorje!?
samo želim reći da nam je medjugorje svima jako blizu geografski, a na nama je da ga približimo srcima
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vilmač prekrasne slike.Dočarala si nam u potpunosti.
Jedna moja kolegica, koja je bila, mi je rekla: "Ne možete to ni zamisliti.Kad stignete tamo naprosto vas obuzme nešto... teško objašnjivo...."
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vilmač prekrasne slike si stavila. Mi smo bili ove godine početkom kolovoza ali kratko, tako da nisam stigla do brda, ali budem druge godine...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
VILMAČ hvala ti, opet nove slike i lijepe na svoj način
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
jučer je bio prekrasan dan pa sam ga iskoristila za posjet Medjugorju! donosim vam par fotografija s podbrda i dvorišta crkve:
u podnožju kipa mnogi ostavljaju slike i poruke..
iako je bilo jutro, negdje oko 9h, podbrdo je bilo prepuno hodočasnika:
meni je ovdje uvijek lijepo doći, a posebno kad jesen zamiriše i prošara stabla zlatnim bojama.
|
|
emma goldman |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Vilmač, hvala ti kaj si nas se sjetila!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vilmač, hvala ti
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
dragi moji forumaši, danas je 30ta obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju!
posjetite stranicu: svetište kraljice mira međugorje, gdje možete pronaći nove fotke i novosti iz Međugorja!
ja večeras idem na središnje misno slavlje u 19h koje predvodi Zvjezdan Linić.
Sve vas i vaše potrebe preporučiti ću Kraljici Mira
![]() |
|
emma goldman |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
VILMAČ, divno si nam to pokazala!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
sigurna sam da ovi ljudi ovdje ne nose parole "nema nam pomoći"
vidi si da ima nade i da nije sve propalo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
u subotu je bio prekrasan da pa sam ga iskoristila za posjet Međugorju.... dolje kao i obično rijeka hodočasnika.... al ovaj put puuuuuuuuno više nego dosadašnjih godina u ovo doba... ipak je ove godine trideseta obljetnica Gosinih ukazanja.
donosim vam nekoliko slika dvorišta i crkve:
pogled prema parkingu; najviše brdo na slici je Križevac
pogled iz obližnjeg restorana
kip u crkvi uobičajeno urešen cvijećem.. sada prevladavaju bijele orhideje i bijele hortenzije
boja plašta iza kipa je ljubičasta jer smo u korizmenom vremenu... ta boja inače simbolizira nadu i isčekivanje... za godišnjicu ukazanja bude zlatna.... za vrijeme papinih pohoda Hrvatskoj i BiH bila je kombinacije žute i bijele jer je to boja papinske zastave..
evo nadam se da sam vam barem u nekoliko slika mogla dočarati ljepotu ovoga mjesta... za sve one koji su bili tu znaju o čemu govorim..a za one koji nisu bili tu,a žele želim da im se želje što prije ispune.
mir vam i dobro!
|
|
emma goldman |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno, nadam se skorom odlasku u Međugorje
![]() |
|
![]() |
|
Vilmač, nas ti prijatelji zovu BH koalicija, ja sam rođena u Bosni, a muž je u Zagrebu, ali su mu svi dolje...mislim u Hercegovini.
Jesam, jesam ja sam ta snaha.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće,
mari, slažem se, ovo mjesto je zbilja posebno!! svi koji su tu bili barem jedamput znaju o čemu govorim! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bila sam zadnji put 1998. nakon jedne operacije trbuha, tada još nije bilo tog raspela, valjda je postavljen poslije, oduševljena sam što si nam ovo prikazala, ima tu puno toga što se dogodi u tišini, a puno bogatstava koje svatko ponese sa sobom doma, nešto se od tih milosti ostvari a da toga nismo ni svjesni
![]() |
|
![]() |
|
Vilmač baš si me obradovala slikama Međugorja. Istina da kada jednom dođeš da se opet vraćaš. Ja sam prvi puta bila 1997 godine, i to je bio nezaboravan osjećaj. Bila sam i druge godine a onda sam se udala za svoga muža, čiji roditelji su iz Međugorja i Šurmanaca. Tako da smo svake godine dolje ( prošle nismo bili). Prolazila si pored njihove kuće kada si išla u crkvu...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |