Gazanija - Gazania splendens |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mojih bebaća, među njima je i jedan iberis!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sretno sa tvojim bebićima!
![]() Gazenije su vam prekrasne,
![]() tako je sa mojim bilo:
gdje je puhalo sa vjetrom,smrzle se ,ostako prezimilo vani.
Mislim da bi ih ,kada su vani trebalo zaštititi.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Danas je bilo lijepo sunčano vrijeme, moje gazanije jedva dočekale...evo ih.
![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako su ti lijepe, kao usred ljeta.
Moje u zidanim žardinjerama su bujne, ali zelene. 2-3 pupoljka nešto pokušavaju...do sad su prezimljavale sasvim uredu. U sandučićima mi izgledaju kao da su ih čerupale kokoši, neću ih ni slikati...one su vrlo upitne hoće li preživjeti zimu
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
pćelica prekrasna ti je ova žuta sa sivim lišćem, rascvjetana
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
baka, mari hvala...da jučer je takva bila, a danas ništa, samo sliku mogu gledati...
Mari, jesi ti svoje spremila unutra? |
|
|
|
![]() |
|
anta 188 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
kako se one pelcaju????mama ih ima pun balkon pa da se ponudim |
|
![]() |
|
anta_188, pogledaj ovdje i sve će ti biti jasno, ja poslušala savjete od jelse i bila prezadovoljna
|
|
|
|
![]() |
|
anta 188 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
vrlo jednostavno..hvala ti puno..budem probala ja za vikend barem dvije zapelcat pa ću vidjeti kako će mi se kroz mjesec dana razvijati
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
pčelice, anta me je preduhitrila. Ja sam svojih nekoliko već što rasčlanila po Jelsinom uputstvu što pripikirala par što su se same zasijale, nadam se da će preživit pa će na proljeće bit i za tebe. Ovu puzajuću kao tvoja imam ali nije tako lijepa i bujna jer je dosta kasno posađena. Ili ću ti poslat na proljeće ili donjet kad budem išla u Zagreb. Danas prolazim ispred Veprica, a one cvitaju li cvitaju. Ovo sunce ih je odmah nagnalo da otvore svoje žute cvitiće. Lipe ko tvoje!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
spremila sam, ali na njima se zadržavju neke mušice, pa ne znam kako će opstati, no sa strane tjeraju mladi izboji, možda bude dobro |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Kako sam bila ponosna na moje bebaće, davila sam i vas s njima a danas nema nijednog.
Bura je ovaj put puvala nekim čudnim smjerovima, bile su na zaklonjenom balkonu s južne strane ali ih više nema. Pitare izvrnilo, zemlju izbacilo a cviće odnilo. Nema šanse po ovom vrimenu otić u gornji vrt, jeli ono šta je posađeno u zemlju ostalo vidit ću naknadno. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa to je stvarno grozna bura kad je isčupala i gazanije
![]() |
|
![]() |
|
Mari draga nije samo gazanije nego i 4 pelargonije, iberis, 5 maćuhica tek kupljenih i 2 ruže pod bocom. Ostala samo sinova palma a sve ovo šta je bilo u malim pitarima odletilo.
![]() MM uvijek govori kako je kod nas bura konstanta i da na nju uvik moramo bit spremni. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
dobro da nije odnijela krov nad glavom, ovo drugo će se obnoviti
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mari ima pravo ! Nedaj Boze veceg zla !
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
eh Cikas, uvijek je nešto... Ja sam se za buru pripremila pa spremila sve pitare na sigurno, al uvijek se dogodi nešto... Preživjet ću ovu buru, al je bila tuča, pa mi je sve satralo pred koji mjesec i cvijece i pitare... pa se opet oporavilo...
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam bila u obilasku gornjeg vrta i ostala zadivljena
mojih ljubimica je ipak dosta ostalo posli ove bure. Baš sam happy! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas sam razmnožavala gazaniju na način kako nam je jelsa_ pokazao, nadam se uspjehu iako kasnim, trebalo je to ranije napraviti.
Cikas kako su tvoje, sigurno su naveliko krenule...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |