Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lagerica me ugodno iznenadila |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Plavi ricinus |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Lijep doček mi priredili adeniumi |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ovom ljepoticom sam se jutros počastila da se utješim zbog stanja na gruntu(dobar razlog zlata vrijedi) Kalanchoa Thyrsiflora |
|
![]() |
|
![]() I ovom također Kalanchoa Partridge |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uh, al sam se sad nagledala, sve je ok, barem sukulenti, ricinus ti je divan, pokloni dobri, ali za lagericu ću se ubiti, tak da znaš jer ni jedna od moje dvije opet ne cvate ove godine !
Kupovina je više nego odlična! Gdje si ih pobogu našla ? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara pokloni su prekrasni,a posebno su mi dragi jer njih mogu u manjim količinama nositi sa sobom i brinuti se o njima.
belice moja,jutros sam bila u Plodinama i našla te dvije ljepotice.Bilo je još toga,ali sam odlučno okrenula glavu na drugu stranu.I u Zadru su imali dobar izbor aloa kakve još u živo nisam vidjela. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Doošla je
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vrlo lijepe poklone si dobila,cvijeće ti u vrtu lijepo raste,a doček nezaboravan
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
kalanhoe su posebne,još nisam vidjela takve....a i pustinjska ruža je krasna u cvatu.....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno, a novi primjerci prekrasni
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i mene nakon podužeg odmora na tvom gruntu, ne kažem da nisam zavirivala ali sam željno čekala povratak. Vidim da se sukulenti samo množe, ostalo što da kažem još uvijek se drži boje nego ovdje kod nas. Vidim zadarski adenumi svojim cvjetovima izmamili su osmjeh na povratku , oni svakako svojom skromnošću nagrađuju trud koji se ulaže.
E a sad komentar na novitete. Vidim sve je zbrinuto u najboljem redu u što i nisam ni sumljala ali ona nagrada na povratku me je malo nasmijala.Mi očito imamo nešto zajedničko, naime i ja sam se počastila kalanchojom thyrsiflorom samo kupljena je u Kauflandu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Evo i ja te pozdravljam na tvom koliko toliko zelenom gruntu sa ove moje spaljotine,peperomiju makni sa direktnog sunca i naravno bez propuha
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pokloni iz Zadra
![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Ksan
Mari5510 mali kaktus flover moon aralija anđelkad enrikova nona Svim mojim dragim šetačicama šaljem vruće pozdrave.Kod mene je danas valjda bilo najtoplije do sad.Zalijevam ujutro i navečer,ali mislim da i nema neke koristi. aralija sad sam se i ja nasmijala.Naime,zadnji put si mi izbrojila 38 teglica sa sukulentima.Ja sam danas išla kupiti još jednu policu i brojila teglice.Nećeš vjerovati ima ih 80.Naravno,ima jedan dio za podijeliti,ali ni sama ne znam kako su se namnožili.Malo je reći da je to postala ovisnost. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno ti je draga sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
gledam...gledam i divim se...listam 20-tak stranica unatrag...i do mog komentara zaboravim čemu svemu sam se divila...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |