LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A sukulentići i kaktusi su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nisam do sada vidjela roza anemone, prelijepe su kao i ostalo cvijeće...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Lora hibici su me ostavili bez daha [IMG]smileys/emot0.gif" align="absmiddle" alt="smile39" /> gomphrena također skupa sa ostalim cvijecem ;))
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Preeedivno cvijeće, i kako možeš reći da ruselija nije bujna baš je krasna
![]() Kaktusi su posebno lijepi ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Lora cvijeće Ti je predivno
![]() od boja, oblika, vrsta ![]() ![]() ![]() vjerujem da stvarno uživaš u njemu ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala na pohvalama, trudim se i zaista uživam u svom recimo "malom carstvu". Ako Bog da zdravlja već imam nekih novih ideja za jesen, opet ću "pretumbavati".Grozna sam, nemirni duh pa gotovo.
E da, već sam počela.....danas sam totalno presložila drugu stranu terase..... ![]() Šmrčkice ima puno lijepših ruselija ![]() Svima jedna velika ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Zaboravla sam staviti slike kaktusa koji cvatu po drugi puta...
![]() ![]() Možete si zamisliti oduševljenje nekog tko o kaktusima nema ama blage veze. Možda je to znak da ih moram nabaviti jo0š ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Zaboravila sam pokazati moja dva kaktusa koja ponovo cvatu, a slikana su danas popodne
![]() ![]() Naravno da ne znam kako se zovu, pa tek sam novopećena "kaktusarka" ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nemam pojma kako su ušle dvije slike. Molim moderatore da jednu skinu. Hvalaaa.
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nek su i dvaput kad su tak lijepe! Kaktusi zaista imaju poseban cvijet..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bravo, brafoo, brafoo!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bog draga moja, evo me konačno k tebi, izvini ali za sada samo ovako, vrijeme me gazi, ali uživam, pa znam da djeliš moju radost.
Pregledala sve stranice od kada me nije bilo i zbilja uživala. Toliko ljubavi prema cvijeću razultat je tvog magično privlačnog vrta, koji da sam sama kreirala nebi bio ljepši. Divno je kod tebe, zeleno, obojano drugim bojama, dlakavo, bodljikavo, sjajno izgleda baš sve.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je tako lijepo i pitomo, vidi se da te tvoje cvijeće voli baš kao i ti njega |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Eh zaboravila sam napisati da su mi kaktusići
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš mi je krasno prijala šetnja po tvom vrtu u ovo jutarnje svježe jutro!
Svaki cvjetić je prekrasan!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod Lore uvijek lijepo, šareno ali najviše me veseli što je Lora puna novih jesenskih ideja i naravno već je krenula u akciju. I kod mene se je jedna Vinca frkala i na kraju kao kod Otok - krepucnula |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš to se od tebe očekuje ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
odlučim ti pohvaliti kaktuse
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
U pauzi između kuhanja i sađenja, malo sam si mislila odmoriti, ali u tvom vrtu me puknula takva inspiracija da neznam gdje ću se danas zaustaviti!!!
Svaka slika je jedna ljepša od druge, pa sam se uz slikicu po slikicu vratila u sječanje za moje prve i jedine posjete tvom vrtu, meni dragom "vrtiću od milion važa" , i moram pohvaliti tebe, draga moja ali i tvog B. ( jer si u posljednje vrijeme kao prava predsjednica svuda, samo ne polažeš kamene temeljce i ne režeš vrpce), CVIJEĆE TI JE PREDIVNO, bujno, zeleno, rascvijetano, kao i ti, sve mlađa i poletnija!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |