Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori | Stranica 123 55> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Studeni 2007 u 19:31 |
Evo, još nema otvorene teme, iako znam da je rano, ja sam danas nešto provjeravala, kako izgleda metalic lak na orasima, pa...
Kako vam se čine? |
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ja nemam ni laka ni oraha.....
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za orahe bu lako, a ti nabavi lak... i kreni na posao!!! |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se čine crveno
Kaj ćeš raditi sa njima Andrea?
Ja na žalost slika svojih uradaka nemam.Jedan dan ću skoknuti na tavan da uslikam kugle koje sam prije 2godine radila i možda nađem neki vjenčić pa uslikam.
Znam da sam jedan krasan napravila samo od lješnjaka no njega ni slikala nisam prije nego sam ga poklonila.
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trenutno je ideja da u dječjoj sobi ukrasimo umjesto kuglicama borić, malo licitara-možda, malo ovako "modernih" kuglica! Baš sam danas uzela i zlatni metalik lak... Baš izgleda onako blještavo božićno!!! Dobila dozvolu ulaska u spremište lakova... a sve nekakvi metalik, pa trenutno isprobavam... Još da se poigram sa kojim češerom, a ima i lješnjaka... Jeli imaš ideju kaj bi još mogla da ofarbam? Znam da na tebe mogu računati u idejama, a ja ću držati čvrstvo lak u rukama i .... ššššppprrrriiiiccc!!! Ali, ovaj tik "metalic" me toliko posebno oduševilo da sam odlučila biti ove godine jedinstvena!!! Kad bude malo više šarenih metalih oraha ponovo uslikam da se zajedno Ažurirao andrea01 - 04 Studeni 2007 u 00:41 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budem danas na tavan otišla.Mislim da imam barem ostatak adventnog vijenca.Ja sam i njega tim lakom farbala.Istina da sam ga prvo napravila od glet-mase.Imala sam neke stare(one končaste) očerupane kugle i njih sam preradila sa glet masom i tim lakom ofarbala.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e još nešto.Kako ti budu orasi trebali i za kolače,kad ih čistiš ostavi ljuske.I njih možeš prefarbati i naljepiti nekuda(na vjenčić za vrata, na kugle....)
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh kad bi meni ljuske ostale onako lijepo polovljene
ja to obično tak sredim da su jedino za smeće
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo par vjenčića(to je u stvari ostatak od njih) no samo možda za ideju.Da baš uvijek nebudu od bora.Ovo sam prije nekih3-4 godine radila od komadića platna
a onda sam imala neku"majstorsku"fazu(ostala vreča glet-mase) pa sam od nje radila kugle i adventni vjenac za stol.
Kako su moje bile srebrne tako mi je i vijenac bio.Mami sam bijelo-crvene radila i takav vijenac
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ovo je još jedan poima nemam od kada
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shashapravi si majstor
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam neki majstor,Lana,ali se malo potrudim i ako ništa drugo malo bude drugačije neko inače.Svake godine svuda sve isto
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo super izgleda, Shasha. Nije mi jasno kako si to radila od glet mase? Da li si nešto premazivala s glet masom ili je to sve glet masa?
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast shasha neko je rekao da si pravi multi praktik a ti to samo potvrđujes |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u potpunosti se slažem s Dinom |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kika,to sam stare,očerupane,vijence premazala glet masom i samo špatlom nadigla masu.Tako da izgleda čupavo.Pošpricala sam zlatnim sprejem kad se osušilo. I kugle su isto tako rađene.Imala sam neke stare 100godina(one končaste) i sve su se ofucale pa sam ih "pogletala"
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
genijalno! bravo, bravo, bravo!
Ažurirao Arwen - 05 Studeni 2007 u 23:10 |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ideje....i prekrasno izgleda....
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepše izgleda kad je dovršeno,ovo su samo kosturi ostali.
|
|
Odgovori | Stranica 123 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |