BB |
Odgovori | Stranica 123 19> |
Korisnik | |
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Studeni 2013 u 22:23 |
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The impossible is often the untried.
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo te je ponovo vidjeti u novo-staroj temi
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica i od meme draga Betty!!!
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej...hej a što je ovo? Di je "stara" betty boop u cviću?
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla sa novom temom
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nova tema, vjerujem s još više veličanstvenih sličica nas očekuje u budućnosti.Neznam razlog , ali nebitno, bitno je da si ostala s nama
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar ponovni početak
|
|
život je more
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Anđo vidim da si u čudu,al' to je što je Betty malo 'pobrkala lončiće' na photobucketu i sličice otišle sa teme...puf Znaš šta...već sam prebolela i guram napred,a moći ću valjda i ponovo staviti poneku prisećanja radi Pozdravljam te jednom letnjom... |
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt u nastajanju je postao pravi cvjetni raj, Betty je postala prava vrtlarica!
Drago mi je Betty zbog ove nove teme, zbog dobrodišlice koju si poželjela na ulazu u tvoj vrt, zbog lijepih sličica još jednog vrta kojem se veselim. |
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija Ne odlazi se tako lako iz ovog divnog,cvetnog društva jer ono što u svom potpisu kažeš misleći na biljke,cveće,važi i za nas,cvetne prijateljice ja bih to ovako rekla...'mogli bismo postojati i bez predivnog druženja na ovom forumu,ali bi naša sreća bez ovih sitnih radosti bila neizmerno umanjena' Poklanjam ti ovaj divan cvetak |
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoooj,Slavujčice ne znam da l' ti je bila namera da me slatko nasmeješ ovom tvojom prvom rečenicom,al' i ako nije...uspela si U deliću sekunde sam te zamislila kao devojčicu koja stoji nasred nekog,što bi moja mama rekla,križanja,udara u doboš iz sve snage svojim majušnim ručicama i uzvikuje tvoje gore navedene reči,a narod se okupio,sluša i uzvikuje 'bravooo...bravooo' Stvarno je divno što postojiš ovde i sada Razmišljam kojom sličicom da te pozdravim i mislim da bi ova mogla da bude ta |
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |