Za sve je "kriv" ukrasni slak |
Odgovori | Stranica 123 96> |
Korisnik | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 21:45 |
Priča 1. A kako je sve teklo do sada, vidi se u sljedećem filmiću: |
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, hvale vrijedna akcija!
tako je lijepo vidjeti dječicu kako se svojtski trude u radu. lijep ste napravili odabir biljaka. ne sumnjam da će tu vladati prava cvijetna raskoš. mogu samo zamisliti koja će to ljepota biti na proljeće kad se sve razbuja! sa zanimanjem ću pratiti razvoj događaja! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej, Andina...imaš i nas...drago mi je da su otvorila temu.
Filmić je odličan, oduševljena sam "pelcaonom".
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Andina , dok sam čitala tvoj post, osjetila sam neko posebno zadovoljstvo što još uvijek ima ljudi koji će djeci usaditi ljubav prema onome što nam je priroda dala, svaka čast, film je super, vidi se koliko uživaju...
|
|
život je more
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako se to radi sa djecom. Treba ih od malena naučiti cijeniti vlastiti rad i poticati na kreativnost, učiti lijepom. Biti će ih manje po ulicama i kojekakvim lošim mjestima.
Sve pohvale! |
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina,ljubav prema prirodi usađena je u svakome živome biću...bitno je na vrjeme raditi sa djecom na tome da spoznaju što je pravo bogatstvo ljudskog življenja...to sigurno nije novac,skupe stvari i krpice koje stavljamo na sebe...bogatstvo svakog čovjeka je u njegovoj duši,ljubavi prema svemu živome ,biljkama,životinjama,a time i prema čovjeku...jako sam se oduševila kad sam vidjela da ste se primili lijepe aktivnosti u školi...da vodite cvjećarsku grupu...i mi smo je nekada imali u mojoj školi...dok sam ja bila još školarka...naravno to je već bilo pred puno vremena...ali sjećanje na te dane još i danas je pohranjeno u mojoj duši....samo naprjed i iznenadit ćete se što su djeca u stanju samo im treba poticaj...
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, prekrasno. Bit će to lijep školski vrt uz toliko vrijednih, malih vrtoljubaca.
|
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale za inicijativu, lijepo je kad se radi s djecom i kad im se usađuju "prave vrijednosti"
|
|
klasa optimista
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujem svima na potpori. Nisam htjela stavljati slike da ne opterećujem forum (bilo bi ih previše), no ubuduće ću vas i fotkama izvještavati o našem radu.
Baka Bea, dio našeg (eventualnog) uspjeha bit će zahvaljujući i vama! |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast.Tako se odgajaju mladi da ne uništavaju okoliš i zelenilo.
Moram se vratiti na početak priče.Tko kaže da uši nisu došle kod tebe sa susjedinih pelargonija?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Učiteljica u punom smislu riječi! Divno!
Veselim se nastavku divne vrtlarske priče. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina jako mi je drago da si napokon otvorila temu i da možemo pratiti male vrtlare, a možda se zaleti i koja slika tvoga vrteka
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Andina, osvjetlala si obraz struci, nama učinila radost a u svakom malom srčeku posijala cvetek, tako se izgrađuju ljudi, tako se nadograđuje kućni odgoj... blago tvojim učenicima i njihovim roditeljima što te imaju
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina pa uopće nisam skužila da imaš temu.
Ovo što si nam pokazala je mene osobno oduševilo!!! Bravo!!!
Mnoga djeca ( a i roditelji ) će ti biti zahvalni kada shvate da se djeca uče nečemu konstruktivnom i da nisu prepuštena ulici i kriminalu.
Još jednom
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom svima puno hvala na pohvalama i potpori. Nisam ni sanjala da bi to moglo izazvati ovakve reakcije. Strah me samo pred vama, iskusnim znalcima, da nešto ne upropastimo, da nam biljčice ne povenu, da ne posadimo nešto krivo, tj. na mjesto gdje neće uspijevati pa da se ne osramotimo. Zato ja odmah dvaput priznam da ne znam puno o uzgoju cvijeća (kažu - kad priznaš, pola ti se prašta), ali marljivo učim.
Kiki-ko?, nisu uši došle od susjede. Moj ih je slak bio pun zato jer me nije bilo doma dva tjedna, a MM ga je zalijevao bez naočala. Susjeda brižno njeguje svoje pelargonije i nikada nisu imale uši. Kontesa, ja, nažalost, nemam svoj vrt. Imam samo balkon koji je sada gotovo pust jer sam većinu biljčica spremila na spavanje ili ih unijela u stan. Kad ga pospremim, možda stavim koju fotkicu. |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već smo naišli na probleme. Dio zemljišta koji sad štihamo pun je
cigala, šute, kamenja, žica i ostalog građevinskog materijala koji nakon
dogradnje škole nisu odvezli nego ga samo zatrpali. To nam narušava
cijelu koncepciju "starinskog" cvjetnjaka. Naime, škola je stara više od
150 godina i namjera nam je bila posaditi cvijeće koje se uzgajalo po
vrtovima u vrijeme njezina osnutka. Sad ćemo na ovom teškom terenu,
čini se, morati napraviti kamenjar koji, koliko znam, baš i nema tradiciju u
prigorskom kraju.
Uploaded with ImageShack.us Ispred ovog šahta i ružnih stupova vodovodne instalacije imamo namjeru sagraditi polukružno nešto kao nadzemni dio bunara, pa na to staviti tegle s cvijećem. Jedva čekam proljeće. |
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina,za starinski bunar treba malo uključiti i tateke...i oni bi bili oduševljeni da pomognu....
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale za inicijativu i trud. Sa veseljem cu pratiti nastanak i rast ovog vrta.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke na dosadašnjem postignutom!
predivnu si temu otvorila tebi i djeci želim da vam sve uspije još bolje i ljepše nego što ste zamislili |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo
|
|
Odgovori | Stranica 123 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |