Botanički vrt Zagreb - jesenska prodaja |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 10:32 |
Tradicionalna jesenska prodaja vrtnih trajnica, grmlja i drveća u zagrebačkom Botaničkom vrtu održat će se u petak, 30.9.2011. od 9-17 sati. |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ima koga zainteresiranog za posjet Botaničkom prije podne dok još ima izbora biljaka?
Dolazi nam iz Iste i naš dado 84 .
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima, ima!
Dolazim i ja! |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se onda ne trebam najavljivati :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
babinjak te očekuje raširenih ruku, dragi naš dado!
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf šteta kaj prodaja traje samo do 5, tek pod vecer dolazim u Zg.
|
|
jjadra
Nedavno posijan Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako ste zadovoljni, ali ja sam razočarana, blago rečeno. Ova rasprodaja nije puno odskakala od njihove uobičajene prodaje. Par novih trajnica i to je to. To je eventualno imalo smisla u godinama kada nisu imali prodaju kroz cijelu sezonu. Ugl. za redovite posjetitelje vrta i njihove prodaje - slabo.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u potpunosti se slažem...za sve nas koji od takvih manifestacija očekujemo nešto puno više, ovo je svakako bilo razočaranje...kada sam tako nešto glasno komentirala na prodaji jedna od službenica je uvrijeđeno reagirala rekavši da oni prodaju samo svoje viškove...
zanimljivo bi bilo saznati na koji način i tko određuje kriterije za viškove i sve u vezi s time...
navodno, pričalo se u vrtu, da ulaskom u EU neće biti ni toga...Evropa će nam određivati koje biljke će se eventualno moći prodavati!?
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar sam jedino ja zadovoljan sa ulovljenim biljkama? :) jest da mi je glupo
da jedan botanicki vrt prodaje zalfije, lavande i santoline ali naslo
se i lijepih sorti bilja..a da ne govorim da su mogli i trebali ponuditi
rijetke i neobicne biljke.
ha? ma tko je to rekao? mislim da treba prvo napravit dobru razliku izmedu ukrasnih vrsta koje su vec stoljecima u uzgoju i prodaji od onih zasticenih i ugrozenih koje polako nestaju sa prirodnih stanista. Naravno da ove zadnje treba regulirati. Zabrane bi ih po mom misljenju, ugrozile jos i vise (znamo sta se dogada kad se djeci nesto zabrani :) ). Treba dopustiti njihov uzgoj (onima koji ispunjavaju odredene uvjete) te ih tako ponuditi ljudima kako ih oni nebi cupali na prirodnim stanistima. Hvala RS i BB na ugodnom drustvu i na odlicnom vremenu provedeno uz biljke. Nadam se da ce se to ubrzo ponoviti! :) |
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma, slažem se dado s tobom da se našlo i lijepih sorti i sama sam nekoliko kupila, ali ipak...osnovica prodaje su bile lavande, kadulje i ružmarini...nemam ništa protiv, ali očekivala sam više...
ove priče koje sam spomenula čula sam među posjetiocima...
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da i ja iznesem svoje dojmove. Nisam ni očekivala veliki izbor, rečeno je na TV da prodaju svoje viškove, pa mi je važnije bilo u prekrasni jesenji dan družiti se s cvjetoljupcima. Hvala društvo, uživala sam. Šteta što je odabrano vrijeme, kad mnogo zainteresiranih zaposlenih cvjetoljubaca nije mogao doći.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesenska prodaja viškova trajnica, ukrasnih grmova i drveća u Botaničkom vrtu Zagreb održat će se u srijedu i četvrtak, 26. i 27. 9.2012. od 9-17 sati. |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nemam u planu ići, jer je ponuda totalno bezvezna uvijek... koliko god puta sam bila, nisam ništa kupila
|
|
belica,zagreb
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra sigurno neću stići, ali bit će kiša pa možda ne bude navala. Valjda ću uspjeti ukrasti koji trenutak da u petak skoknem do tamo.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne tako govoriti :) ako volis trajnice nesto se uvijek nade :) |
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf, bas bi se htela dokoturati do tam, a mozda, kak Dado veli, nesto i nadem. Treba svakak ici prvi dan dok jos neceg bude.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Andina, to nije sutra, to je drugi tjedan.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado.. nemoj me špotati ... možda sam ja prezahtjevna.. Ali zaista nisam nikad ništa vidjela
|
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kako je negdje naš trava napisao...treba pronaći razlog "za", a ne "protiv"...prema tome ekipo svi se tamo lijepo najdemo jer nikada ne znaš na koju biljku ćeš naletjeti, a zar dobro društvo, šetnja Botaničkim i kasnije kavica da se odmore noge nije dovoljno dobar razlog?
|
|
zagreb |
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da je Saro :)
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |