MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica 123 34> |
Korisnik | |
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 12:54 |
POSLUŠALA SAM SAVJET TIJE I OTVORILA SVOJU TEMU KAKO BI ME BOLJE PRONAŠLI inače sam na forumu od neki dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimi 45 dobro nam došli u cvijetno društvo! tema je premještena u podforum Moj vrt u slikama,kamo i pripada. Ovde možete predstaviti svoj vrt slikama. Još jednom dobro nam došli!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimi 45 dobrodosla
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na dobrodošlici...slikice poslije ručka
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto jedne za početak..malo su mi djeca ljuta jer im oduzimam komp...ali ja sam na godišnjem |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma dogovorimo se mi ...samo što sam ja u manjini...mama bi samo trebala raditi a ne se zabavljati na forumu |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW! ovo je skoro pa savršeno! predivan vrt i jezerce! Dobro nam došla!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma vidim da cu cesce zalaziti u tvoj vrt!sve pohvale i ne skrtari sa slikama.Jel ono patkica?Obozavam ih |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi, dobrodošla i od mene !
Početak je prekrasan ! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još te jednom pozdravljam, Mimi draga i dobro nam došla. Vrtić ti je zaista lijep, zelen, s jezercem...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdje je ta predivna ljepota?
Stvarno oaza u pravom smislu riječi!
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..evo još nešto od mene ..dok ispijam svoju kavicu jer sam na godišnjem
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi dobro nam dosla i hvala na prekrasnim slikicama tvoga vrta zaista je oaza |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima kojima se sviđa moj vrt ...a oaza je zbog toga što stvarno uživam kod uređivanja a isto tako pruža mir kod odmora
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovog ljepotana nabavila sam jesenas
..a ova prekrasna boja uveseljava me već dvije godine |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimi dobrodošla
ovo tvoje mjesto za ispijanje kavice je stvarno dušu dalo za odmor i guštanje, jezerce je prva liga, a clematis predivan |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E super vidim da smo "vodene kozice" (forumske) pregrmili sad idemo uživati u tvojoj oazi. Samo naprijed i hrabro!
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon ovih fotografija ja sam bez teksta. samo molila bi manje kave, više fotografija. |
|
Odgovori | Stranica 123 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |