Bugičin mini eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica 123 39> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 11:24 |
Dragi svi, dobrodošli u moj skromni povrtnjak - naslov govori sve !
Gledajući vaše ogromne i prelijepe vrtove, vagala sam da li bih otvarala svoju temu, no ljubav prema mom hobiju je prevladala. Dakle, veličine je dobrih 5x5 m plus jedna zasebna gredica na kuminom vrtu. Evo kako je bilo prije par dana u zimskom snu... Ogromni ledeni čuvar i moj mali šef Danas sve mokro i u magli... |
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam još jednu zanimljivu povrtnu temu ! Bugice draga, još jednom ti želim, Dobrodošla među nas povrtlare ! Vjerujem i znam da ćeš nam sigurno imati štošta lijepoga pokazati ! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bit će to krasan povrtnjak, nije bitna veličina već volja, šef ti je presladak
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga monstera, hvala
Draga enrikova nona, hvala i tebi
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i tebe, neka! Još malo i biti će sve lijepo zeleno! Doći ću u "inspekciju"!
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bugica, kažeš mali 5 x 5, vjeruj mi ja bi bila jako sretna da ga imam, jer nema ni malo mjesta kod sebe. I u to malo kvadrata može se sve i svašta posaditi. Nije bitna veličina. Pozdrav od mene
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje desert rose i Karli hvala vam na posjeti , uljepšale ste mi i dan i temu
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bugice...iskreno,drago mi je sto si se pridruzila ovoj divnoj druzini,
Šef je...pa Šefoski stav vec sad zauzeo...sladak je kao secer.... o velicini leje necu da pricam....bila velika ili mala ti ces je,sigurna sam,napuniti kako ljubavlju tako i prelepim biljkama...dobro je nesto i zdravo pojesti...... Dobro nam se pridruzila |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona31, hvala na lijepim riječima
|
|
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga bugice, želim ti puno lipog i zdravog povrća , nema do svog povrća ,pogotovo u današnje vrime svakakakvih otrova.MOj vrt je još manji pa bude dosta povrća za obitelj a i prijatelji dobiju ponešto.Uživaj....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica, drago mi je da si odlučila biti aktivna u ovoj temi. Ako si dobro organiziraš svoju gredicu, može biti izdašna. Pratit ću tvoje radove. Pusa malom šefu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje ane6 i anabistrica lijepo da ste mi svratile u posjet. Zahvaljujem vam na podršci
|
|
mikica2
Novo sjeme Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nebrini što je mali podarit će on tebi puno povrća. nemoj samo zaboravit jedan komadić dati i šefu da malo radi. I ja sam počela s tako malim ali su prevladavale jagode, sad je svake godine sve veći, ali pošto ja imam dva mala šefa mora biti dio i za njih inače ode bager i u moj dio
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
He, he, he... to s bagerima mi je poznato. A kad još dodam ljetnu kuhinju moje male princeze koja jako voli brati cvijeće, povrće, naročito zeleno i nezrelo, i kuhati našoj jadnoj pekinezerici ... Hvala ti, draga, što si navratila i dala podršku mom hobiju
|
|
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno sreće i uspjeha u realizaciji tvojih ideja
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga medy, drago mi je da si svratila k meni, makar nemam još skoro ništa za pokazati, hvala na tvom posjetu i lijepim željama
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proteklih dana, kod mene su opako krenule pripreme. Obzirom da sam, pretežno, orijentirana na sadnju paradajza u svom povrtnjaku, tako sam ih posijala petnaest vrsta (žutih, crvenih, crnih). Neki su već stasali za balkonski palstenik, tako da ću ih preseliti vrlo uskoro.
Slikice slijede kad moj fotograf nađe vremena
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Odgovori | Stranica 123 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |