Cvjetna zbivanja u Donjoj Stubici |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 01:02 |
Donja Stubica priprema u svibnju dva cvjetna događanja na lokaciji Terme Jezerčica
PROLJETNI SAJAM CVIJEĆA IZ BAKINA VRTA datum održavanja: 05. svibanj 2013. Naglasak je na tradicijskom cvijeću , tradicijskom uresnom grmlju i sadnicama zelene živice. Na sajmu će biti prodaja i ostalih sadnica cvijeća i začinskog i ljekovitog bilja. Uz radionice i predavanja o tradicijskom cvijeću bit će i izbor najautentičnijeg zagorskog pušleka - kitice cvijeća iz bakina vrta.
SVEČANOST PERUNIKA Vjerujem da će biti zainteresiranih pa bi se mogli dogovoriti za druženje u lijepom ambijentu. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na obavijesti!!!!!
Ako budeš išla na koja od tih događanja obavezno ponesi fotic pa nam sve prenesi !!!!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjerujem da ću navratiti
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica lijepo si na dočarala
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...baš mi je drago Anči kaj si stavila ovih par starih fotki...jel znaš kaj je sada kod Majsecovog mlina? To mi je bilo super mjesto...Pokušavam zamisliti gdje su to u Jezerčici smjestili, na onoj strani gdje je bazen ili?
Ovo sam upravo pronašla na netu, ne znam gdje je taj potok: Nova lokacija preseljenog Vrta perunika (4500m2) je sjeverna obala potoka Topličina u neporsrednoj blizini Termi Jezerčica. U 2011.g godini napravljeni su zemljani radovi, posebnom metodom izgrađena je sipinjena staza po kojoj će se moći voziti dječja kolica i kolica za ljude s posebnim potrebama, postavljena je ograda, parkovni rubnjaci uz stazu, iskop za vodenu baru te sadnja bilja. U 2012. g. planira se sadnja perunika u oblku duge te postavljanje vrtne urban opreme. Vrt će biti otvoren za javnost od svibnja 2013.g. |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljivo :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara, baš si dobro to našla, sad znam više. Kad gledaš od bazena prema bregu (iza leđa ti je željeznička pruga), u podnožju je taj potok. Vjerujem da novi vrt bude lijepo uređen, a zanima me jel su preselili i drvenu sjenicu koja je kod Majsecovog mlina podignuta umjesto pozornice. Morala bum si to pogledati makar sekire padale.
Dado, mogo bi nam se pridružiti, isplati se.
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ana kako ova 2 događanja dobro zvuče...
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, vjerujem da će i izgledati dobro kao i uvijek, a nadam se da će perunike procvasti do sredine svibnja. Ove godine sva vegetacija jako kasni.
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obzirom na to da je to nama kao u susjedstvu , znam vec danas da cu biti tamo ! Samo me neka visa sila moze sprijeciti !
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma par dana sunca i budu one procvijetale - kod mene neke vec pocele :) |
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se Dado, a znaš kako se kaže - iz tvojih usta u božje uši. Hoćeš nam se pridružiti na Svečanosti perunika? Možda dođe i riječka ekipa.
|
|
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako budem putovao u zg na rasprodaju onda necu dolaziti, mada bi jako volio viditi taj vrt ali nikad se nezna. Kad bi benz stajao 4 kn kao nekad onda bi me bilo svugdje ;)
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado, u botaničkom nisi bio, znači da dolaziš u Stubicu gledati perunike. E, da je benzin ko u Venezueli, svi bi sve sajmove obišli.
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ana i u Sv. Filip i jakovu su Stubicu dobro prezentirali a kako će tek biti na domaćem terenu , baš Vam zavidim
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija draga, sutra zovem Turistički ured u Donjoj Stubici jer je u Zagorskom listu objavljeno da je Sajam cvijeća iz bakinog vrta održam 28. travnja, a ja sam na web stranicama pročitala da će biti 5. svibnja i jako sam se veselila. Ako je to stvarno tak, znači da nitko ne ažurira web stranice. Šteta. Da se ista situacija ne dogodi i sa Svećanosti perunika, moram provjeriti datum.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |