Jegeniš_KC_2008 |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 20:07 |
Godišnji odmor smo proveli kao i prošle godine na Jegenišu, ribičkom raju u blizini Koprivnice. Kako je tamo procjenite iz nekoliko slikica ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... slika ima još no malo ćemo ih razbacati po ostalim temama. Nadamo se da vam se Jegeniš svidio kao i nama. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pre - pre - pre divno!!!!!
Ah, jezero.....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno mjesto i predivne slikice, jedino nam falite vi - hoćemo nešto osobnije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Mi smo jednostavno uživali u miru i ljepoti, nismo ni pomislili da se fotkamo. ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prelijepo mjesto i prekrasne fotke
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
S nama su na GO bili i naši ljubimci ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sreli smo i zanimljive životinje ...
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Predivna je majka priroda, preee divno je sve ne može se po meni ništa izdvojiti kao ljpše od drugog, kako mace nisu otšetale dalje jer one vole biti izviđaći (naravno ako su stvarno vaši ljubimci) ili je to samo tako rečeno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mace su stvarni ljubimci. Na GO smo krenuli sa sedam maca. Četiri odrasle i tri male mace. Svojevremeno smo pokušali udomiti male mace no nismo pronašli osobu od povjerenja i tako su ostale s nama. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle genijalni ste, voditi na g.o. sedam maca to mogu samo Božikovine.
svaka čast, pravi ste ljubitelji.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Naravno da je bilo zanimljivih biljaka ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prekrasna prirode, biljke, životinje, tako to izgleda pogledom pravih ljubitelja života i prirode.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
To je pravi godišnji odmor!!!
Već čujem tišinu i uživam i ja! Mace su prekrasne, a ona fotka s macom na krovu je ![]() Jeste vlovili kakvog kapitalca? |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Raj za pecarose!Tu se stvarno moze odmoriti.Predivno.
Kad god vidim takve slike uhvati me nostalgija... |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() Jedino što mi fale zvukovi jer ne vjerujem da je kraj vas dvoje bilo tako tiho, kako djeluje na fotkama
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ja sam baždarena na ljetovanje na moru, ali niste ni vi bili daleko od savršenstva. Ja ni na moru ne volim plaže gdje se sjedi jedan na drugome.
Vaše mace pobijaju teoriju da mačke ne vole vodu. Koje su vam one narančaste mace? Neka lijepa rasa ili sretno ispali mješanci. Zakon su. Nešto mi ne štima sa smajlićima inače bi tu bila bar tri srca. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Narančaste mace su čistokrvni perzijanci. U pitanju su otac i sin a mama je stara maca koja se vidi na slici gdje pazi na tri klinca. |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
nemam riječi za opisati ovu ljepotu , to je tak predivna priroda da sam ostala bez daha .
ali ja znam gdje je to , kod đelekovca , skreneš mislim levo .. e drugi put tam idemo na ribičiju , a ne prek na dravu kod mađarof -kod legrada lopoči su ..uh .. prekrasni |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |