Loznica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Siječanj 2012 u 23:44 |
lijep i ugodan gradić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa fotoreportaža Gio. Crkva, grad, parkovi... baš živiš na lijepom mjestu.
A snimka onog debla je... dobro oko koje je zapazilo tu zanimljivost prrode. Vjeverica je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedna mala setnja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja tetka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mozes svratiti i do Poljske
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gio,baš bi me veselilo da se sretnemo, ako bude sreće možda u maju u Sarajevu, ako ne po ljeti moramo organizirati susret kad budeš u Zadru.
Malo prije sam bila u Varaždinu, lijepo blagadansko ozračje, pa skoknula u Loznicu, ma baš je super kad je grad okićen.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
e.nona.Mira K
![]() |
|
![]() |
|
pa ti drugi put svrati kad budes u blizini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako je lijepi tvoj grad
![]() Hvala na slikama, eto opet sam putovala...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga, baš sam rado opet prošetala tvojim gradom. Prekrasne sličice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasno obožavam mjesta uz rijeku
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
letnje fotografije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nisam nista slikala,zato me nema...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jako lijepo i krasna priroda!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Soko grad,tvrdjava u zapadnoj Srbiji u blizini Ljubovije koja nikad nije osvojena borbom vec je menjala gospodare mirnim ugovorima.Ona je jwdna od tvrdjava u kojoj su se Turci najvise zadrzali.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo, oni vodoskoci su super!
![]() |
|
![]() |
|
hvala Zelenka
![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Prekrasan grad i prekrasne slike! :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() drago mi je da si prosetala ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prvi put sam prošetala ovom temom pa sam morala izdvojiti jednu sliku koja me zaintrigirala. Da li su na slici dalije? Ako jesu, zanima me da li ih prije zime vadite iz zemlje? (puno ih je pa sam zaključila da ostaju u zemlji) Inače, nisam nikada bila u tvojem kraju pa mi je drago da sam ga upoznala makar preko ovih slika. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |