Kalanchoe pumila |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 11:40 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala otok, našla sam info da podnosi kao oko 0-1 stupnjeva, znači da će joj biti čisto ok u negrijanom hodniku zimi. Pravi mali slatkiš je.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neće podnijeti jaku zimu, podnosi tu negdje 7-5 stupnjeva.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Hy svima, upravo sam se vratila s placa s jednim primjerkom i sad naravno tražim podatke i gdje ću nego među vama.
Triša šokirala si me cijenom, a da nisi krivo pročitala? Ja sam svoju platila 20 kn i lijepo ju odmah podijelila s mamom i biljku i trošak. nešto listića mi otpalo pa sam i njih naravno odmah popikala. Još nisam uspijela uloviti koliki minus podnosi? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neka tvoja susjeda i dalje bude krivac,a mi ćemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Slažem se otok to je najvjerojatnije echeveria.
Otok mislim da imam mali dio od toga što ima moja susjeda. Ona je glavni krivac da mi je kolekcija sukulenata u ovoj godini brzo rasla. mali kaktus ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,izgleda da to ti ozbiljno konkuriraš našoj Otok
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova najmanja - to bi mogla biti echeveria ili?
Pinus, ima li nešto što ti nemaš? |
|
![]() |
|
![]() Ovo je Kalanchoe pumila moje susjede. Ima nas puno sretnika u njenoj okolici koji imaju sreću da dobiju reznicu sa nje. Vidi se da je malo porezana ali je još uvijek lijepa dama. Priprema se da ovih dana procvjeta, tada uopće ne sumnjam kako će izgledati. Kalanhoe – reznice : mislim da je ova veća Kalanchoe tomentosa, manja je Kalanchoe pumila a najmanja – ne znam. Ovaj cvjetni pupić sa pumile sam morao odrezati, prava šteta. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
MBM Lučko - stotka, ništa posebno velika
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stvarno je divna, nisam je još vidjela uživo
triša ne mogu vjerovati da toliko košta... pa kolika je ? kao kuća... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna biljka, baš sam danas vidjela u MBM jednu predivno rascvjetanu, ali cijena 120 kn - totalno su prolupali. Moja na žalost nije izdržala zimu na nuli i malo iznad, jer toliko mi je u zimovalištu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
OTOK prekrasna je, nisam znala za tu vrstu kalanhoae
![]() cvijetovi podsjećaju na bergeniju |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moj ( došao lani od Otok) baš se sprema cvjetati, ako se ne "utopi" na ovoj silnoj kiši.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ovaj sukulent nemam, nešto slično imam, ali ne znam mu ime. Ovaj je jako lijep, boja listova je posebna.
|
|
![]() |
|
Ja ju nemam,gdje se može nabaviti
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I do mene je došao jedan pelcer na kavici u Matuljima, a kako lakše kombiniram biljke po bojama listova nego samo cvijeće takve su mi biljke najdraže. Mazim je i pazim i napreduje.
|
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
PO zimi ne voli vodu ako je u posudi ali inače joj ne smeta,ja ju nikako ne zaljevam i stoji mi na stepeništu vani.Lako se opet uzgoji samo od grančice za godinu naraste dosta velika.Pa eto traži tko ima i sretno.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |