monna-1 - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Korisnik | |
Križevci ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Listopad 2021 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Listopad 2021 u 20:05 |
LP moj broj je 0955057622 ja bi naručila jednu takvu oslikanu čašu baš su prekrasne.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaaaa, pa da li je moguce, ti si moja cvetna vila, koja mi je poklonila malu princezu...da se bavis dekupazom nisam ni pretpostavila...i to kakav dekupaz....sve cestitke
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
monna, monna, slatka ko bombona, a takvi su ti i radovi, gdje samo nađe tako lijepu salvetu ( onu na boci) ili je too možda papir?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
boce su ti odlične, ali jedno pitanje - frosti je zlatan ili si u običan frosti dodala zlatnu boju ?
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
sviđa mi se
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Bila sam i na tvom blogu, vidjela sam puno puno lijepih stvarčica, a ova boca mi je super.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ove salvete su predivne, naravno i radovi s njima. Gdje ih nabavljaš?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala drage cure!
![]() ..a sad jedna nova boca za Božićnu žesticu, a može i sok ;)
![]() ![]() ![]() ...ovdje je samo nekoliko slika, ostalo možete pogledati na mojem blogu (u potpisu).
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ooo monna
![]() |
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
jako mi se svidja sa tim snjegom!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
potpisujem sve moje prethodnice...predobrooo
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivna kutija, mislim da bi ju svatko poželio imati na stolu
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ovu piksu sam gledala nekoliko minuta, ima toliko puno lijepih detalja.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Zaista je divno, s čime se napravila snijeg.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
tvoji radovi kao i uvjek-melem za oči!predivno!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatka je
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Evo i mene malo na ovom dijelu foruma sa novom Božićnom staklenkom za čokoladice ili bonbone:
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |