Asparagus - Ukrasne šparoga |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Rujan 2015 u 18:12 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni se asparagusi sviđaju. Ne znam jesu li dekorativniji u kombinaciji s drugim cvijećem ili kad su samostalni.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
I mene to čeka,korjemčići i kod mene provirili. Volim asparaguse........
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
Zbilja ih je prelijepo za vidjeti i dobro kažeš, zaista jesu efektni. Inače obožavam starinsko cvijeće, a asparagusi su mi bez premca.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
klaudija, ovo je divno! Cvijeće ti je predivno, zdravo i prelijepo, a asparagusi bujno bujni.
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Hvala Osica
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Klaudija pa ti imaš Rajski vrt,prekrasno.Koliko sunca imaš na toj strani?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lijep pozdrav draga - imas divan primjerak I isti je kao I moj, samo mu treba par godina da ostari da bi dostigao svoju raskosnost. tvoj je prekrasan I veci nego primjerak kojeg sam ja kupila I sada vise ni neznam prije 4-5 godina, ako ne I vise. daj mu vremena I narasti ce u pravog ljepotana - sa njima je najvaznije strpljenje I onda oni bogato vracaju svu ljubav poklonjenu. uzivaj u njemu I mazi ga I pazi
![]() |
|
![]() |
|
Meni se čini da Glikica i ja ipak imamo drugačiju vrstu nego Klaudija8,ako netko zna neka pomogne.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Onda to valjda treba biti tako...strpljen - spašen.
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mogu reći da su moji sijanci bili izuzetno lijeni skoro pa dobru godinu, a onda su krenuli..sad su prekrasni...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Čitala sam da treba biti posađen u malu teglu, pogotovo dok je mlad. Moj i jest u maloj, ali nema puno rezultata, a baš sam mu se veselila.
|
|
![]() |
|
Lazicka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 10 |
Na mom je jedna grancica suva,jedna ok i tako samo stoji. I moj je na svetlu ali ne na direktnom suncu i saksija mu je ok ,nije da se koren gura. Koren mu je ok,gledala sam jer znam da u nepovoljnim uslovima stvaraju zadebljanja na korenu,ali nema nista...Tako da ne mogu nikako da otkrijem do cega je...
|
|
![]() |
|
I moj stagnira. Sijala sam ga u proljeće, dosad je narastao jedva pedalj, uz svo zalijevanje i pažnju, sadnju u malu teglicu, držanje na svjetloj ali ne sunčanoj strani... Samo što ima par grančica i ne suše mu se kao što je kod tvog, vrlo sporo raste.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |