Lantane |
Odgovori | Stranica 123 31> |
Korisnik | |
Anakiki
Novo sjeme Pridružen: 02 Srpanj 2020 Lokacija: Dubrovnik Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Srpanj 2020 u 00:49 |
Ima li netko za prodati manju sadnicu Lantane ?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su...na 2. slici posebno
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja lantana stablašica je prezimila i pustila zelene pupoljke. Premalo ih je, ali nadam se da sad kad sam ju iznijela vani da će ih biti sve više i više.
Jedino me brine to što dvije puzavice lantane mama nije orezala najesen i sad sam ja orezala ali nema pupa ni na jednoj jel' stignu još pustit pupove ili smo ih dokrajčile? Sad imaju samo gole drvenaste grane....
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su sve, ne znam koja je boja ljepša od koje.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelrasne su vam lantane . Ja nemam pojma kako moje izgledaju ......
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, inače imam običaj čitat cijelu temu od početka do kraja, ali ovdje sam to previdjela *blushes*
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
janja-nja-nja, prolistaj temu, na prvoj stranici imaš odgovore na tvoja pitanja
|
|
janja-nja-nja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja majka je ove godine kupila bijelu, rozu, žutu, crvenu puzajuću lantanu.
Sestra se u Parizu (botanički vrt) zaljubila u žutu stablašica lantanu i molila me ako naiđem da joj kupim pa sam ispraznila džep na Florartu i odteglila javnim prijevozom do D.Sela sa sobom stablo. Stavit ću vam kasnije slike. Htjela bih vas pitat, gdje bi kupujete lantane stablašice i kako ih sigurno spremit da prezime u zatvorenom (kontinent)? Meni su ovu zimu svi ostići uveli i potruli. A i 1/2 grčkog oleandera. Ne bih htjela da lantane dožive istu sudbinu. I kako se održava lantana stablašica? Žena koja mi je prodavala pojma nema. Moram priznat da me jako živcira kad se posao da ljudima koji ništa ne znaju o šivanju, pletenju, vrtlarenju, cvijeću i samo sliježu ramenima kad ih nešto pitate. Pa pretpostavlja se da ako nešto prodaješ da nešto o tome i znaš. Ali srećom vi ste tu, sigurno imate puno više iskustva od mene kako s lantanama preko zime i sl. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E nona, tako zeelena na mojima su još gole grane, ni mrc..od listova
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke, pozorno vas slušam i pratim aktivnosti. Silno si želim bar jednu lantanicu, iako, moram priznati, ne znam puno o njoj, tek učim.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa jesmo rekle da ćemo skupa učiti o sijanju lantana .
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, dobra dušice, hvala ti što se brineš.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu samo reći da me ovo tmurno kišno jutro natjeralo na malo više šetnje vrtovima naših prijateljica, a jedna mala žuta lantana je glavni "krivac" što sam se zaljubila u ovaj divan cvijet. Tako sada iščitavam ovu temu i divim se lantanama svih boja.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra duša sa ovog foruma mi poslala sjeme, odmah sam posijala i još niti jedna nije nikla.... Koliko treba da niknu?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, i ja imam samo jednu, i to istu kao i ti.
Vidim da ih poneki znaju lijepo oblikovati u stablašicu. Mene zanima postoji li lantana penjačica!? |
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica 123 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |