Kupnja preko e-baya - iskustva |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 20:15 |
ja sam kupovao preko britanskog ebaya, premier direct sjemenke, uzeo sam organske, postarina mi je bila 90 penija neovisno koliko narucio sjemenja, zadovoljan sam iako jos nisam sijao to :=)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pridružujem ovom mišljenju. Garantiraju slanje u roku od tri dana. Dobila sam sjeme za tjedan dana od dana naručivanja! Moja preporuka! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam ja! I dajem im najvišlju ocjenu!!
Sjeme stiglo za 2 tjedna, uz njega poklon sjeme, uputstvo za sijanje i rukom napisana zahvala.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je li netko kupovao od ovih?
http://www.seedaholic.com/ danas sam nešto naručio, baš ćemo vidjeti. |
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki, ne znam što si to tako loše doživio, istina ima svugdje svačega...ali ja sam kupovala preko Ebay-a ne znam ni sama koliko već puta, nikad nisam nešto loše doživila. Čak su neki prodavači toliko ljubazni, pa ako se nešto zagubi na pošti, pošalju novu pošiljku ponovo...Od jednog mi je čak dva puta stigla pošiljka sjemena koje sam kupila, jer smo čovjeku rekli da mojih naručenih sjemenki nema, a već je prošlo više od mjesec dana..
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za e-bay me vežu loša iskustva....tako da se neusudim hoditi tamo !
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakvo sjeme sam ja kupila u vrećici kod nas u nekoj od poljoapoteka ili u robnoj kući, zaboravila sam gdje ali imam još to sjeme.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
seedME
Novo sjeme Pridružen: 28 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li vi vjerujete kupnji sjemena preko interneta kao
E-Bay SJEME BEGONIJE pogotovo za ovo,da li se to uopće sadi u sjemenima? BEGONIA SEEDS Što vi mislite jeli to pametno? |
|
faster_stronger
Novo sjeme Pridružen: 28 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja znam da se plati navedena cijena proizvoda i ako je poštarina besplatna onda se samo plača carina koja po težini proizvoda je veličina cijena
Ako je paket lakši od 50 kg onda je besplatna i carina Samo što se jako dugo čeka |
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moguca je od ove godine, od kad se moze primati novce na pay pal Ima ovdje tema gdje je sve lijepo objasnjeno, koje banke koje kartice itd! Koristim erste debitnu deviznu karticu, i sve provjereno funkcionira! |
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moguce je ali je tesko pronaci pravu karticu koju se moze povezati sa paypalom. Navodno sve kartice koje normalno prolaze kroz kupnju na internetu nogu na paypal.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u hrvatskoj je nemoguca prodaja preko paypal ili se varam??
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas mi se ponovila ista, identična priča s carinom i carinskim pristojbama Oderala me fitosanitarna inspekcija za jednu biljćicu uvezenu iz eu...gamad, sve je propalo samo zato jer su biljku držali skoro tri tjedna po skladištima, umjesto da je pošalju na odredište.
Ne budi lijene, vratila sam je carinskoj službi koja je biljku držala bez razloga i tražim povrat uloženih sredstava. Samnom se slaže i fitosanitarac, koji je pošiljku pregledao prije tri tjedna
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najviše kupujem preko njemačkog i britanskog ebaja! Nesto sam sjemenki kupovao i s australskog! Kad nesto trazim odem na global.ebay.com pa mi izlista sve ebay stranice s traženim sadržajem! Paypal mi je vezan za debitnu deviznu karticu! Prodao sam isto tako dosta sjemenki, većinom na britanskom ebayu! Isplata tj. novci sjedaju svakog prvog u mjesecu. |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preko kojeg e-baya kupujete i kako placate?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radi poštarine se ne isplati kupovati tako malu količinu, jer bi poštarina bila ista i za više paketića sjemena.
|
|
sunce :)
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 109 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja sam prvi put kupila sjeme sa ebaya,inače često kupujem preko ebaya i toplo ga preporučm...kupila sam sjeme cosmosa,sjeme 1 funtu,pošiljka isto toliko,došlo u roku od tjedan i pol i sve u redu,a u paketu bilo 300 sjemenki,sad ne znam kako ide za skuplje sjeme ili sadnice
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošiljka sretno stigla da su me oderali s fito pregledom ko veliki, jesu, ali je i kupljena biljćica stigla u jako dobrom stanju
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam razgovarala telefonom s Fitosanitarnim inspektorom Carinarnice Zg. Gospodim me nazvao jer nije dobio uplatu za pregled jedne moje pošilke iz Tajlanda, koju je on ovjerio i dozvolio uvoz još 20.10! Carinarnica Rijeka tu biljku drži negdje u nekom kutu, umjesto da je pošalje poštom na moju adresu i naplati Carinu. Nadam se da će ta sadnica stići i do mene, ali u kakvom će stanju biti Boga pitaj
Ako sadnica ne bude više u dobrom stanju, šaljem je na ponovni fito sanitarni pregled u Zagreb i tražim od Carinske uprave povrat uloženog novca, jer je ovdje samo riječ o njihovoj aljkavosti...Pljuc
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |