Lepeza - Scaevola aemula |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Kolovoz 2013 u 12:18 |
Sunca ima ujutro od 8 do 11 a onda je u hladu, ja sam mojoj pincirala vrhove pa je puno mladih grančica potjeralo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna ti je
koliko sunca ima? moja tek popodne i to ne puno sunce, kroz grane, ali tvoja je ljepša i bujnija |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja i mali kaktus kupile smo u VŽ prekrasne lepezice !! Nakon par dana veli mi mali kaktus da se je njezina osušila !! Moje su bile još OK !! Ali za par dana i moje dvije su otišle !! Osušili se listići i cijele grane !! Presadila sam ih nakon kupnje u duge tegle !! Jedna je još lijepa u dugoj tegli, a jedna mi je ostala u istoj tegli u kojoj je kupljena !! Ta je prekrasna !! Moje nisu bile posađene u tuljčiće! Kad sam čupala ove dvije koje su se osušile, korjenje je bilo slobodno !!
U čemu je kvaka ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK lijepa je zar to cvjetne grančice rastu uvis
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje male scaveole, roza boje
Znate kako je zove prodavač? Pola cvijeta. Vjenčić latica zaista ne čini puni krug, nego pola kruga, zato - pola cvijeta. Ljepša mi je plava, ali imali su samo roza. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Triša, probat ću.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E na žalost ja nisam uspjela ove godine, ali zato lani jesam i baš tako prije pospremanja sam je porezala na oko 5 cm i u hladnom preživjela do proljeća.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja scaevola je još vani, sa južne strane... sada su joj grane dugačke, jel da ih porežem ili da tako samo stavim u podrum?
Baš bih ju voljela sačuvati...
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...sviđa mi se ....
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, kako je tvojoj lepezi u vrtu?
Moja je ove godine malo lošija, nije ko prošle godine... |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, meni je do 13 sati na suncu. Traži redovito zaljevanje, ali ako malo i zakasaniš i uplašiš se njenog izgleda - ne brini - za čas se oporavi.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam dobila ovu predivnu biljku,od mojih forumašica, u plavoj boji naravno, pa sada čitam i ne vidim dali da je stavim na sunce u hlad ili polusjenu. Pogledat ću i dali ima taj platneni tuljac prije nego je presadim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila sam danas jednu malenu Scaevolu..i moram ovdje puno zahvaliti hoyi na onom podatku da je našla platneni tuljak oko žila...sad sam pogledala ovu svoju i ugledam da iz zemlje nešto viri...uhvatim da cu izvući kad nekakvo platno...to je isto to...da nije hoya napisala o čem se radi i ja bi sigurno svoju presadila s tim...prvi put se susrećem s tim...
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam vidjela Scaevou o roza boji .
Predivna je .
Puno je ljepša od plave
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je divan cvijet!
Ali traži puno vode...
Zar ne?
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledam ja, hoću nabavit, iskombinirat sa surfinijama, a kad ono, nema za kupit ni jedno ni drugo...
pa će prozori biti goli... šmrc
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |