moje dvorišče |
Odgovori | Stranica 123 89> |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 18:37 |
u ovom tvom vrtu sam napravila umjetno jezerce koliko sam slinila na tolikoj ljepoti....
|
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj vrt zaista zaslužuje da se pokaže u ovogodišnjem izdanju. Proteklih godina je bio preljep.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neki dan sam prolazila pokraj...stol u vrtu...i pregršt veselih boja proljetnih cvjetića!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
tinče
Novo sjeme Pridružen: 19 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, nema e skoro dvije godine, možda bi nam mogla ove godine ponovo slikati svoj vrt
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja često put pomislim na tebe,dosta mojih biljki nosi tvoje ime...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ko je tebe naljutil da nam se ne vraćaš
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala sam tvoje prekrasno dvorišče od prve do zadnje stranice, nauživala se ljepote i ponešto naučila. Zahvaljujem u svoje i u ime svih onih koji, poput mene, na ovakvim primjerima uče o tome kako uzgajati cvijeće.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je za divljenje ,tvoj vrt je poseban..svaka ti čast |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema novih slika a znam da je predivno!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, e Shasha, Shasha, ostavljam ti pozdravčić u nadi da ćeš svratit i ti u ovaj svoj vrtić!!!
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan vrt oduševljena sam
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ovdje je neko zimsko zatišje!
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako prekrasnu nisam vidjela!
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Shasha, tog (Z)likovca bi i ja čorava morala vidjeti, ala su se svi sakrili kao da sam izvidnica za haški sud!!! Ali naći ću ga ja već!!!! Ne izlazim iz šume dok nije u košari, susjedi već misle da berem gljive!!!
Zato sam se sada prebacila na vrečice, kao idem sa Donom u šetnju!!! Hvala na trudu za slikice Ali kukurjek ti je predobar, sa ili bez snijega!! |
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno cvijece a gigant je gigantsko fantastican!!!
kod tebe uvijek nesto posebno.. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaj je novoga, ajde slikaj tog (z)likovca
|
|
Odgovori | Stranica 123 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |