Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori | Stranica 123 41> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Siječanj 2018 u 13:01 |
Pa ja baš i nisan sigurna ča je bilo ali kad malo bolje promislin tamo i ni baš neka zemlja i moguće da je bio osjetljiv na sušu, zaljevala jesam aliiiii.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ću morati jednoga dana krenuti put Zagorja u istraživanje ljepota tvoga i Aninog vrta!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurelija, hvala Korijenko, žao mi je za tvoj gubitak, poznato mi je to. Da ti nije javor stradao od suše, tu su jako osjetljivi zbog plitkog korijena. Moj još uvijek dobije vode ako nema neko vrijeme kiše. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slike, jako mi je žao mog crvenog javora koji je prije par godina otišao u vječna lovišta, jednostavno jednog proljeća nije više prolistao. Imam sad jednog drugog (druga sorta i boja) ali to nije to , crveni je najljepši i viši je od drugih
Ovaj tvoj je Pozdrav sestrama
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt...ova zadnja slika baš grije dušu u ovom razdoblju sivila i hladnoće
|
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, kakav zamor... divota je šetati kod tebe, draga moja.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa, , aralija,baš si me nasmijala. Kod nas kad krene padati možeš tražiti samo čizme koje ti budu dovoljno visoke. rajski vrtovi, i mene veseli tepih od jaglaca, za sada ih ima samo malo. panda, hvala na lijepim komentarima. |
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
carol nakon skoro godinu dana sam posjetio tvoj vrt i odusevio me stvarno slike su umjetnicke , biljke za 10-tku raspored sadnje ma sve u sto god pogledam me jednostavno ostavi bez rijeci samo tako nastavi uzivam setajuci
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi su mi tvoji crnogorični divovi koji tako zaštitnički stoje naspram ostalog cvijeća. Ove "obojane" fotkice ipak su mi draže od "crno-bijelih" zimskih. Jedva čekam da se tvojim bregom prostre tepih od jaglaca.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema draga nema kod mene samo kišurina i + 10 dnevno, nešto gledam na dugoročnoj i kažu da bi ga u Zadru bi moglo biti oko 8 veljače ali nevjerujem možda u zaleđu ali kod mene samo pusta želja, ha, ha sad se sjetila jedne davne epizode , davno je to bilo, djeca mala i u vrtiću, počeo padat snijeg i ja kao brižna mama znajući da će ih tete izvest vani (a oni imaju samo cipelice, normalno za naše podeblje) trčim grad, (tako mi zovemo poluotok gdje su se ono davno vrijeme odvijala sva događanja) koristim pazu i naravno dodatak, tražim čizmice za moja dva anđela i kad nađem broj, kupim i dođem do vrtića (s kutijama) sunce nemilice sija ja znojna a snijega ni za grudicu što bi stala u šakicu djeteta. Ali ipak ima slike iz tog razdoblja djece na snijegu vani na dvorištu, tete bile zaigrane kao i ja pa slikale. Oprosti ponjelo me sjećanja
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema zamora samo odmor uz slikice divnog brega draga carol
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, istina, zima kao da je tek počela, gute Fee draga, iskreno se nadam da ne bude predugo trajalo do našeg viđenja, aralija, ma kad vidim kako te veseli,rado bi ti poklonila sav snijeg mojeg dijela brega, makar mi se čini, koliko čujem, da ga ima i kod tebe. Svima |
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti znas draga Carol da obozavam tvoj bregek ! Kad cu ja opet dosetati do njega ?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi cvjetni raj u jesen a zimska idila još traje, no treba nam još dosta puta prevaliti do nove vegetacije i smrzavati se
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica 123 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |