Poklanjanje cvijeća drugim osobama |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Vijavica
Nedavno posijan Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 11:36 |
Volim takve znakove pažnje i volim poklanjati cvijeće kad me podsjeti na nekoga, bez posebnog povoda. Na sličan način i dobivam cvijeće, najčešće od mm-a i mame, kad vide nešto u živoj boji i puno života, sjete me se i koliko me to veseli P.S. Većinom se radi o živom cvijeću, rijeđe rezanom.
|
|
Preko trnja do zvijezda...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar zvale su se(tj.i sada ih zovu stare nane i bake)menđušica I ja volim poklanjati cvijeće,a volim i primatiDobro se dobrim vraća,tako da i dobijem puno toga,a i poklonim,od srca.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
daj i biti će ti dano :o))
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam prvi put vidjela ,ovu temu.
Ja jako volim poklanjati cvijeće,svima dajem nesebićno,a isto tako gdje god dođem,nudi mi se. Uveseljava me i najmanja grenčica! crasulu čuvam ima već 22 god,cvate i širi se ljepom našom,a i Evropom.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni većinom cvijeće poklanja MM.Ako netko dođe u moj vrt i nešto mu se svidi ja odmah pitam hoćeš li grančicu.Nadam se da će mi se to vratit(ne od iste osobe,nego više kao dobra vibra).Svi znaju da se ne trebaju puno mislit kad mi nešto kupuju,glavno da je zeleno.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da enrikova nona,sve je cvijece lijepo al cvijece od majke je posebno ...nemogu se sjetit kako se u bosni zvale fuksije,nesto vezano uz nausnice..al nece mi naziv u glavu..da ne budem off topić
neznam šta mi prićinjavam vece zadovoljstvo dobit cvijet ili poklonit cvijet |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar moje mame nema 11 godina , ali njenu fuksiju i asparagus stalno obnavljam i posebni su za mene
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne volim rezano cvijece ,više volim teglicu kakav god cvijet bio.svaki me obraduje i kad dobijem i kad poklonim,bas volim obradovat nekoga cvjeticem..moj najdraži cvijet sto sam dobila je moj fikus..mama moja pokojna je imala predivan fikus i mjesec dana poslje njene smrti sestra se sjetila otkinut pelcer meni i njoj za uspomenu..imamo ga i danas 7 god poslje njene smrti
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, baš je krasan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naisla sam na ovu temu i htjela bi je ponovo malo osvjeziti. Volim poklanjati a i primati cvijece. Moze rezano, moze zivo. Rezano se cesto da osusiti, pa ostaje isto trajna uspomena. Htjela bi vam pokazati mastoviti buket koji sam primila za rodjendan od moje sestre
u njemu ima svega: listova blitve,mahuna, krastavac, paradajz, tikvica, jagode......pa i cvijece,sve iz njezinog vrta. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s vama,buketiće je samo ljepo za vidjeti a poslje se baca u smeće, kako je rekla mimi46.Uvijek je ljepše dobiti neku lončanicu i uživati u njoj, to je uspomena koja traje
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rado poklanjam cvijeće a rado ga i primam!!! Ali ne rezano cvijeće!!!
Ako kupujem cvijeće za nekoga, uvijek je to lončanica, ali pomno birana za svaku osobu posebno prema njezinoj osobnosti!!! Nemam faze kada su svi pokloni isti, svaka osoba- posebno pomno odabran cvijet!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
više preferiram teglicu sa cvijećem...za bilo koju prigodu... a rezano cvijeće mi otužno izgleda, i nevolim ga dobivati tako
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice prekrasna uspomena, baš me dirnula u srce
da se vratim na pitanje...prije 3-4 godine dobila sam za rođendan ciklamu i prije par mjeseci je uvenula i nije joj bilo spasa, nažalost...ona je definitvno najdulje trajala od poklonjenog cvijeća,za sad...(i to mi je bio jako drag poklon) |
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene je jako odavno obradovao jedan osušeni, sprešani cvijet koji imam još i sada i budi mi lijepe uspomene a dobila sam ga prije oko 40 godina.To je sada već poprilično osušen runolist a dobila sam ga od moga supruga, a onda još nije bio suprug. Ubrao ga je i sprešao i poslao mi poštom jer su bile takve okolnosti da mi nije mogao osobno pokloniti.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam ga proljetos ali nije cvjetao.Svejedno mi je jako drag kao da je i cvjetao.Vjerojatno sam negdje pogrješila ali nema veze,procvjetat će sljedeće...
|
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dali je procvijetao koji put??
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se u potpunosti slažem s milicom šta se tiče dobivanja cvjeća.Više se veselim dobiti sjemenke, lukovice ili tako nešto nego buket ,makar mi se i to sviđa.
Dobila sam puno puno buketa u životu i svi su bili ljepi na svoj način ali najviše me obradovala prijateljica kad mi je za prošli rođendan kupila lukovicu amarilisa.Znala je da ga volim i obistinila mi je želju.Ne mogu riječima opisati kolko sam bila sretna |
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmo jos malo zaciniti temu :o)) koji poklonjeni cvijet najduze je u vasem domu zivio.. tj. koliko vas je godina jos podsjecao na taj trenutak |
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim poklanjati a i da mi se pokloni cvijeće...naravno pazim da ne poklanjam osobama koje nemaju sklonosti prema cvijeću...a kada kupuljem za poklon uvijek je to neka lončanica jer smatram da je buket samo lijep par sati a onda u smeće .Kao i većina vas imam puno cvijeća vani ali mi ne pada na pamet da ga uništavam i stavljam u vazu..mislim da je vani puno lijepše pa neka živi...
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |