Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori | Stranica 123 14> |
Korisnik | |
Angell
Već proklijao Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 16:58 |
Prekrasne su...sviđaju mi se jako...
|
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predobro
|
|
sandrazg
Već proklijao Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, ukusno i maštovito si napravila čestitke. Svaka pohvala!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....hvala puno draga moja Monna
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Primavera - savršene su! |
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kako je ovo blagdanska galerija, a ja ove godine nisam ispunila sva svoja očekivanja na tom planu, najviše zbog bolesti, ipak ću vam danas pokazati nešto od Božićnog programa...najprije čestitke, jedna manja serija koju sam radila po narudžbi...kao što će mnoge od vas prepoznati, salvete su i u ovoj tehnici više nego dobrodošle, uglavnom, manje-više sve dodatke radila sam i priredila sama, s izuzetkom nekih gotovih i kupljenih naljepnica...osim salvetiranja, bilo je tu i šablona, pečata i ostalih korisnih stvarčica, zapravo meni najdražeg miksanja raznoraznih tehnika...
|
|
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...da, da...malo je bila prazna kuća, gosti došli a domaćice nigdje ...oprostite dragi moji, svi dodjemo u tu fazu da nas okolnosti odvuku od onoga što volimo, pa tako i ja malo "štekam" u zadnje vrijeme... puno vam hvala što zavirujete u moje galerije i ostavljate divne komentare, velika ste podrška i puno mi to znači...posebno zahvaljujem svim cvjetoljupcima koji nadju vremena za virnuti u ovaj dio foruma....hvala od srca drage Ivna, Cimicifuga, Proljeće
|
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuc-kuc, ima koga doma?
Primavera danas ti šetam po galerijama, a budući da je ovo blagdanska galerija ja sam se ponadala da si možda već nešto stavila. Nemoj mi samo reći da je prerano.
Vidim da neki već punom parom rade ukrase za Božić, a ja se već jaaako veselim tvojim novim radovima, jer znam da ću uživati u njima.
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za ideje sa jajima: +5
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne idem često u ovaj dio (što mi je veeelika greška jer ima divota) i tek sam sad vidjela tvoje radove, ova jaja su remek djelo, ma ostadoh bez teksta, sve pohvale Primavera !
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaja su savršena! Neznam koje bih izdvojila kao najljepše!
Ono koje sam dobila od tebe ljubomorno čuvam na polici!!!
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sandrazg
Već proklijao Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što reći osim
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje savršenstvo moram priznat kako sam zapravo pomislila kako je ono jaje od drva. genijalno! majstorice
|
|
bubi12
Upravo klijam Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaki put se sve više i više iznenadim pozitivno naravno i zapitam se gdje crpiš ideje. nisam odavno bila na forumu pa ću tek sad fomentirati snjegoviće, čizmice i ovćice koji su me najviše dojmili. svaka čast skidam kapu
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj majko mila....kad god nešto novo napraviš posramiš me....Apsolutno svaki put nadmašiš moja očekivanja. Savršeno!!! |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
komentar
|
|
ANĐELKA
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...znam da ćete misliti da sam prošvikala, ali dugujem vam još par ovogodišnjih pisanica, koje sam napravila s meni omiljenim materijalom - polimernom glinom iliti fimom... budući ih ja uopće ne promatram kao pisanice, već jaja koristim zbog zanimljivog oblika, nadam se da ni vas neće smetati činjenica da je Uskrs prošao....
...kokošje ispuhano jaje, presvučeno polimernom glinom, izgled lažnog drveta s par raspuklina, brušeno, polirano i patinirano pastom za cipele...
...isto kokošje jaje, presvučeno polimernom glinom, osnova rađena u tzv. tehnici skinner blend (o čemu imate tutorial na vrhu ovog podfuruma), na plahticu aplicirane latice koje sam prethodno priredila i slagala ove cvjetove, nakon pečenja i ovo je jaje brušeno vodenim brusnim papirom, i samo dobro ispolirano električnom polirkom...
...i na kraju, poslastica koju sam sama sebi priredila ove godine, jedno jaje radjeno kao hommage velikoj američkoj umjetnici polimerne gline, Donni Kato, čiji rad iznimno cijenim i od koje sam strahovito puno naučila kroz njene 3 predivne knjige... osnova je plahtica napravljena od ostataka gline sličnih nijansi koje sam samo par puta provaljala kroz mašinu za tijesto (slično kao što sam napravila kod onog privjeska "Jupiter" u sekciji nakita), i na nju sam aplicirala ove crveke ili puževe golaće, nemam sretniji prijevod za ovaj oblik... Sljedeći tutorial koji ću vam uskoro prirediti objašnjavat će upravo kako se priređuje tubica iz koje se izrezuju tanke šnitice kojima se prekriva željena osnova, u ovom slučaju je to taj oblik crva...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |