BB |
Odgovori | Stranica 123 19> |
Korisnik | |
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Travanj 2014 u 09:28 |
The impossible is often the untried.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nisa
Jeste...beše lep početak,a sad će izgleda i kraj Već nedelju dana kiša lije danima i noćima...zemlja je natopljena "do balčaka" te satima barice ostaju na površini,nema voda gde više otići Projekat od jeseni je već odavno trebao biti skockan,biljčice zasađene,ušuškane,al' od toga izgleda neće biti ništa...ma,ne mogu više da se nerviram... Sejala sam razne jednogodišnje cvećkice pa ću njima popuniti prostor...kad vreme dozvoli Pozdrav
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Betty ovo je divan početak, ali i mene golica onaj jesenski projekt, jedva čekam sličice
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bugice I meni su oni 'bolna' tačka ne znam još uvek najbolje s njima,al' trudim se svakoga dana što više ih upoznati i što kod nas kažu 'naučiti im narav'...nadam se cvetićima ovog leta pa ćemo zajedno uživati Pozdrav |
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E,to sam jako želela da čujem Kad sam ga pre jedno desetak dana orezala,stavila sam reznice na zakorenjavanje i...već su se neke ožilile Kad već pitaš za projekat moram ti reći da su radovi još u punom jeku-okasnila sam zbog kiša koje su zemlju baš natopile i sprečile mnoge radove Slikala jesam,al' ne stižem od posla da ubacim slike i pokažem vam...biće uskoro Do tada...jer znam da ga voliš...jedva pronađen u gužvi biljaka... ...Asarum,kopitnjak u cvetu |
|
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo uz kavicu prvo sam pojela komadic one divne torte ( vocne obozavam) - hvala, pa sam prelistala ostatak - od jarica do svakog cvjetka, predivno sve draga
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmmm, ...bugica i prelijepa kolekcija hibija... već se vidim kako ću ti stalno visiti ovdje i uživati u njihovoj ljepoti. To dvoje su moja bolna točka.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je tako lijepo , tako frisko zeleno , tako lijepo sareno !
Nadam se da cu i ja uspjeti nakon tolikog izbivanja urediti moj vrtek ! do iduce posjete |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
došla sam potvrditi, onaj grmić je izop!
biljke su ti zdrave i lijepe, ove godine ćeš imati pravu cvjetnu eksploziju. a da nam malo uslikaš jesenski projekt? |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga bugice,od sveg srca ti se zahvaljujem na poseti,divnim rečima i čestitci U to ime i u ime ovog divnog proleća,za tebe... ...brunnera,lamium,aegopodium i hosta u pozadini |
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |