anastazija - radovi |
Odgovori | Stranica 123 48> |
Korisnik | |
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 15:43 |
Anastazija, radovi su prekrasni. Ako nije tajna, koji 2K koristis?
|
|
http://hobbyboom.blogspot.com/
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi, uredni, kombinacija boja ma nemogu izdvojiti kad mi se sve sviđa, tanjuri, kutije, kompleti, okviri ma jednostavno sve moj veliki naklon za majstoricu
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veliki pozdrav anastazija ...puna tri sata si me prikovala uz comp.
pregledala sam sve od prvog objavljenog posta i sve što mogu reći je ....woooow ,sve je prekrasno,ne mogu ništa izdvojiti. samo nastavi s prekrasnim radovima !!! |
|
happy ...happy ... :))
|
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sta reci!!! odlicno!
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad prvi puta gledam tvoje radove,dakle prekrasno.Super ideje i jako uredno.
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregledala cijelu galeriju...kako je sve savršeno uredno...ja sam bez teksta....
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet kaskam za vama...
drago mi je vidjeti neke stare, a još draže neke nove nickove u mojoj galeriji. još mi je draže da sam neke uspjela inspirirati i motivirati. ali najdraže mi je zbog ovog dolje boldanog.
i samu sebe moram ponekad podsjetiti na to. |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako nisam stigla pregledati cijelu galeriju i ovih zadnjih par stranica me oduševilo! Pre-pre-lijepo sve od reda i veselim se što ću slijedećih par večeri imati što pregledavati (a trebat će mi da sve u miru pogledam)
|
|
jelsin
Novo sjeme Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super, prekrasno! kutija za beštek je fenomenalan.
kakav je to premaz na pravokutnoj tacni s ružicama sa vanjske strane? |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, prođe moj još jedan "umirovljeničko/radni" dan... uspjela savladati i tvoju galeriju, nauživati se, puno toga naučila...samo smišljam što bih mogla "ukrasti", pardonček kopirati - ipak bolje zvuči, kaj ne!...za početak ću "izbunariti" jednu stvarno veliku, veliku kutiju za beštek...ha, ha...vrlo aktualnu - stigla prije 20 godina iz Libije..stvarno joj treba makeover...
Zanimljivo je koliko su me tvoji radovi motivirali da odmah uzmem kist u ruke i napravim nešto za stvorenje koje jako, jako počinjem voljeti..."onu koju vidim u ogledalu"...fala na pozitivnom utjecaju, vrijeme je da se stvarno počnem više voljeti i da shvatim da to mnogi ljudi imaju kao najnormalnije!
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mah-mah, nešto kemijam pa sam se logirala na cvijet Nema ništa ni kod tebe, nadam se da barem ima neobjavljenih fotki i fale mi tvoji osebujni komentari na izzylicious blogu
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma što da se kaže, meni je predivno.
, |
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna lavandasta kutijica,
oduševila me zidna tapeta na kutiji za beštek, |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja prva lavandasta kutijica
na dnu drugi sloj salvete i na poklopcu lavanda zalivena 3D-om |
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam curice!
lijepo je vratiti se starom društvu. pozdrav i svim novima kojih vidim da ima dosta |
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su predivni, ne znam što bih izdvojila
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutija me odusevila
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam se vratila, radovi kao i uvijek, spuer. Sa naranđastim ružama je otišla kutija za poklon, ali tanjuri su mi perfektni.
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo nije salveta ni decoupage, ali kad sam pronašla i kupila ovu samoljepljivu tapetu morala sam nešto napraviti s njom.
kutija je od bešteka, onako poprilično velika pa malo trakice okolo i "obučena" unutrašnjost |
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro... dosta sam pauzirala i odmarala. vrijeme je da se prihvatim posla.
evo par radova iz "lijene" faze: jedan poklon za imendan sjećate se ovog? e pa trebalo je i nešto za konce |
|
Odgovori | Stranica 123 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |