Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori | Stranica 123 245> |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Ožujak 2014 u 07:17 |
Anaidice draga... znam da ako želim uživati da mogu ići u šetnju daleko unazad, šetnje u tvojem vrtu oduvijek su mi bile jedne od dražih... ali sad s proljećem očekujem i poneku novu tog tvojeg predivnog vrta. Do tad ti ostavljam lijepe misli i puno
|
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da, obožavam lavandu
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja zadnja slika lavande je prekrasna!
Šteta što češće nisi sa nama, znam da ti je vrt prekrasan! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anaida otkad ja nisam bila u tvome vrtu.
Sada sam baš uživala,toliko ljepote na jednom mjestu. Prekrasno! |
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvjetno carstvo,uživam u razgledavanju
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je ovde lepo,nista novo sto vec nisu svi rekli-predivno.
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja Anaida,
jako mi je drago što se ponovo čuju tvoje cvjetne note! |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelepog li dvorišta i vrta
Cvetna ostrvca svojim bojama privlače poglede,a travnjak i zelenilo pravi odmor za okice!Miris lavande mogu samo da zamišljam...
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sam ih vidjela u živo i pomirisala
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šteta da se ne može omirisati preko ekrana
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljubičaste note lavande...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anaida mislim na tebe i šaljem ti
|
|
Rijeka
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naša dobra vilo, ti si naše svjetlo !! Pa onda nam osvjetli ljeto svježim sličicama svojeg vrta !! Znam , reči češ...vidjela si ga uživo nedavno !! Ali ostale cure nisu vidjele slikice iz tvog vrta puna 2 mjeseca !!
A sutra jedva čekam da te vidim !!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon i ja svratila do tebe i opet uživala
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sam i ja malo došetala, vrt vam je prekrasan. Sve na svom mjestu. Uživala sam.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida,
napokon ulovila dan za šetnju tvojim vrtom. Bio je užitak prošetati travom od otoka do otoka sa bujnim cvjetićima. Klematisi su me očarali. Tako si lijepo uredila vrt, napunila ga svakakvim cvjetnicama, zelenilom, lonicere na ogradi su predivne, salix, kamenjar,... Puno pozdrava i do iduće opuštajuće šetnje. |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anaida pitama se di san bila do sadkad toliko kasnim.Imas prekrasnu veliku okucnicu,mastovito i sa stilom uredjenu i doci cu opet
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anaida, opet sam malo uživala u tvom vrtu, kamenjaru i predivnoj kompoziciji boja, ova misao mi je sjela posebno, hvala ti.
Sutra ću učiniti nešto:
Nekoga saslušati ne sudeći prebrzo i ne osuđujući. Biti zahvalan za male znakove pažnje koji mi se sviđaju i dobro mi čine. Pozitivno razmišljati i govoriti bez kritke i prigovarnja. Biti otvoren kao cvijet- i razveseljavati svojom prisutnošću. Zar se ne isplati biti takav? |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvjek rado svratim u tvoj vrt i neizmjerno uživam u njegovoj ljepoti! ti!
|
|
Odgovori | Stranica 123 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |