kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica 123 80> |
Korisnik | |
lilith
Nedavno posijan Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 19:19 |
Novi sam kolac i na forumu i u decoupageu, ali jednostavno moram izraziti odusevljenje ovim remek-djelima koje stvarate, draga Kaco! Vasi radovi su ogromna inspiracija, blagodet za oko i dusu, naprosto ocaravajuca spretnost, masta i uz sve to savrsena prezentacija! Uistinu predivno sa mnogo stila i umjetnicke prefinjenosti! Svaka cast, ocarana sam!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidin da imaš čestitku, pa čestitam ti rođendan i želin ti još puno puno ovako lipih radova da se i mi možemo učiti na njima.
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan !!!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi ispraznila inbox?
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obaraš sve na koljena,jedva sam dočekala da se vratiš-nisam ni sumnjala da si zabušavala svo ovo vrijeme!
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako sam propustila tvoju galeriju..... Genijalni radovi prave umjetnice!
I ja sam gledala radove na tvom blogu i oduševljava me tvoj način rada, zaista imamo što naučiti od tebe. Drago mi je da si malo navratila i kod nas i nemoj nas zaboraviti!
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pun ti je inbox!
Kad se kaže BLIZU, znači da nije ista zgrada, nego je tu negdje kraj toga, a ovom slučaju je ISTA ZGRADA, samo ulaz s druge strane, i evo ti sad: |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija s zelenim crackleom i vrtom s ružama me je oduševila. Dugo sam ju promatrala. Ima toliko detalja. Stvarno zaslužuje pljesak.
I ostale su dobre ali je ova nekako drugačija.
Inače, nadam se da nam nećete opet pobjeći s foruma jer ste nam jeko dobar izvor informacija i savjeta. Svi smo se učili i skupljali inspiraciju iz vaše galerije. A i šablone i printevi nam ponekad jako dobro dođu.
|
|
aleksandra m
Nedavno posijan Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi koji me svaki i svaki put oduseve,Draga Kaca, ne brine mene sto tvojih komentara nema na nasim blogovima, vec me zalosti sto tebe na tvom blogu nema....a tako volim tvoje postove.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako te nema tu pogledam tvoj blog, jer su ti kutije savršene.
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je predivno iznenađenje. radovi predobri (kao i uvijek kad si ti u pitanju), nemoj nas pustiti da opet dugo čekamo na tvoju izložbu.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala najljepsa drage moje
sanjo spricanje radim sa akrilnim bojama malo razrijeđenim sa vodom.. gogs,mare je u pravu,slavica je imala divne stihove o maslini... svima |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
V jerojatno.
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana, mislim da je taj magarac i drvo masline sa stihovima, Slavičin:)
Sorry, što brbljam u galeriji. |
|
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs to ti je Maredelmar imala na nečemu, tamo je bilo drvo masline i magarac.Nadam se sam dobro napisala.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo se zove telepatija. Prije tri dana lutala sam po tvojim stranicama tražeći "nešto" . Naime, tražim zgodne stihove o maslinama i moru i bila sam sigurna da sam ih vidjela kod tebe. No nisam našla ništa . Imaš li nešto ?
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemas pojma koliko me obradoao tvoj povratak...dobro nam dosla radovi kao i uvijek majstorski.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa dogodilo se čudo,vratila si se, dosta je bilo zabušavanja, Radovi su perfa, druge ne treba reči.
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....a mili Bože, šta mi se sviđa ova slikovnica!Uljepšala si forum!
Još kad bi se neke, meni omiljene majstorice poput tebe, comeback-ale... |
|
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo imenjakinjo, prava si majstorica
|
|
Odgovori | Stranica 123 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |