Sajam cvijeća - Rijeka |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Svibanj 2017 u 22:40 |
Hvala na obavjesti!!!
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(2)
|
11. Cvjetno proljeće Rijeka od uto. 2.5- sub. 6.5. 2017. Most na Riječini kod Continentala
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetno proljeće - Rijeka od sri. 11.05 - ned. 15.05. 2016. sajam cvijeća
|
|
|
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počinju sajmovi cvijeća
1. Fiori & Odori - Opatija (na Slatini) , čet.14.4. - ned.17.4. 2016. - dani cvijeća
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdice mislim da ne dolaze. Pridruži nam se na nekoj kavi...
|
|
Rijeka
|
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Podsjetnik - 10. Florijana - Rijeka od 24. - 27. rujna 2015. most preko Rječine kod Conta.
Zna li netko jel su na Florijanu dolazile vrtlarije iz Istre Decora Buzet i Vrtlarija Kalići?
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li netko pogledati da li će biti i Clerodendrum ungandensea? Hvala
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoć sam baš išla pogledati kad je kod nas sajam cvijeća.
bebolina to je ona vrtlarija iz Istre, zaboravila sam ime. Oni su i prošle godine imali žutih kod nas na sajmu. Ja sam šarenolisnu bugicu kod njih kupila
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo kratka obavijest.
Na skorašnjem sajmu će u ponudi biti sadnice žute dipladenije, pa svi zainteresirani neka požure jer je broj sadnica ograničen. Sretno! |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, dogovorit ćemo se
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam za sutra ili preksutra jer sam sama, nema MM i sina pa mogu popodne.
Da, danas naša buduća forumašica i moja susjeda Elda slavi rođendan sa nama pa idemo na druženje u Kose, kraj Rijeke
|
|
Rijeka
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da znamo da je Sajam počeo, danas ne možemo jer imamo drugo druženje (nismo dugo - od jučer ) pa da se dogovorimo za jedan od narednih dana i da na sajmu popijemo kavicu i uživamo u društvu i cvijeću
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam za! Samo se za datum dogovorimo, još neznam koji dan će mi biti zgodno.
|
|
Rijeka
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, ima 15.05. - 19.05.2013
Mene zanima ona akcija od grada gdje jednu sadnicu dobiješ na poklon... Javite ako tko zna kada je to.
|
|
Rijeka
|
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ima ove godine koji sajam ( sada u proljeće) u Ri ( obično je bio ispred Konta) ?
|
|
začin mora teći
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bio jućer prilog sa Florijane na tv-u, oči su mi iscurile kak sam gledala, da li ću vidjeti koje drago poznato lice !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
7. Florijana - riječka cvjetna manifestacija 20-23. rujna 2012.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bako hvala na slikama, vidim da je bilo zanimljivo i šaroliko
a ne hvališ se prinovama |
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |