No.2 Proljetni swap 2010. |
Odgovori | Stranica 123 14> |
Korisnik | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 18:34 |
...ne stižem redovno komentirati, pa s malim zakašnjenjem sve pohvale našim Ružicama, i jeda i druga napravile su predivne swapiće i dostojno zaokružile našu proljetnu razmjenu... bilo je lijepo, veselo i poticajno kao i svaki puta... svima velika pusa
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lolla01
Nedavno posijan Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kami :
naravno da ću sudjelovati, jedva čekam :) |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lolla: pozdrav ponovno, nadam se da se pridružuješ sljedećem swapu kad god on bio ;)
SandraST: OTOK ti je dobro objasnila... Dosad smo imali božićni i proljetni swap pa je svatko imao na volju svom izvučenom paru napraviti nešto na temu zime, tj. u ovom swapu na temu proljeća i to u kojoj god tehnici i s kojim god motivima želi (šalješ poklon poštom ili se razmijeniš osobno uz kavicu ako ti je izvučen par iz istog grada recimo)... Na taj način se malo bolje upoznamo, napravimo nešto kreativno za svog para, dobijemo nešto lijepo od svog para i vidimo što su sve drugi parovi smislili i razmijenili međusobno pa upoznamo puno različitih tehnika i ideja... Organizator swapa je dosad slagao i objavljivao digitalne kolaže radova svakog para tako da budu prikazani ljepše i preglednije... Nije određeno što se točno radi i na koji način pa možeš odlučiti napraviti koju manju stvarčicu ili jednu veću ili kako god ti odgovara... Isto tako se par međusobno smije dogovoriti o najdražim bojama ili možeš pustiti da te tvoj par iznenadi svojim radom i odabirom boja/motiva ;) Eto, nadam se da će sad svima biti još jasnije što je swap |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST - swap je razmjena.
Prijavi se tko želi sudjelovati, odrede se parovi koji međusobno razmijene svoje radove |
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja još nisam shvatila što je swap.... pls, hoće li me netko prosvijetlit????
|
|
Lolla01
Nedavno posijan Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već se neko vrijeme pitam šta je to swap, sad konačno saznala! Oduševljena sam ovim vašim idejama "swapovanja" :) i kompletnog načina druženja i funkcioniranja ovog foruma.
pozdrav svima od nove članice! |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@ kami, nema na čemu zadnji par se isplatio čekat, radovi su im predivni. imala sam priliku uživo vidit tacnu od rose i puno puno je lipša neg ovako na fotografiji. |
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje, proljetni swap je službeno gotov. istina, malo se odužilo, ali nadam se da ste se sve lijepo zabavile i da ste zadovoljne sa svojim poklonima. ja sam prezadovoljna sa onim što sam dobila, a i vidim da je kiki lijepo smjestila moje radove
što se tiče ljetnog swapa, rose vam je napisala kakvo je stanje kod nje. ako ona ne bude mogla odradit ljetni swap, onda ga definitivno neće bit jer, nažalost, ni ja se neću moć tome posvetit. imam svoje obaveze i zbilja sam u zadnje vrime jako malo na forumu. koliko će biti tako, ne znam.
toliko zasada od mene. velike puse svima
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
felina i kaća: bravo za divne setove, vrlo profinjene kombinacije!
proljeće i monna: djevojke, prekrasno, svaka čast, uporabljivo i dekorativno UUU, ružice su nam kasnile, ali su se itekako izdarivale kak spada, pregršt prekrasnih ručnih radova! rose i rosa2, bravo za ideje i izvedbu i baš mi je drago za obje more, hvala na trudu oko kolaža i bravo za strpljivost do zadnjeg para |
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja swap partnerica rosa2 je dobila moj swap a ja bi sutra mogla dobit njen. tad cemo slike stavit ovde u temu. za ljetni neznam dali ce se uopće odrzat jer je necu imat internet do kraja slj.mjeseca a postoji mogućnost da budem odsutna i cijelo ljeto zbog sezonskog posla. ako dobijem posal ovde u splitu onda nema frke.
bit cu sa vama povremeno dok mi internet ponovo ne ukljuce.,a do tad cu se javljat iz internet caffea iz kojeg se sada javljam |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje swap kućice za ptice u morskom društvu na zidu
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi fantasticni...cure bravo,super ste sto napravile ..
ja vec smisljam sta bi se moglo raditi za sljedeci swap kojeg jedva cekam jer ovo je super... |
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su mi redovi prekrasni, a ideja swapa još bolja.. I ja jedva čekam idući, odma bi se zapisala, hihihihihi..
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...prelijepo Felina-Kaća, boje uskladjene a swapići prekrasni i korisni ...isto vrijedi i za naše drage Proljeće i Monnu, sva raskoš njihova talenta utkana je u ove predivne radove
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sad skontao što je swap :P svakako se slijedeći put javim, mislim da bi mogao nekog lijepo iznenaditi :D
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ostao je još jedan par: rose i rosa2. nadam se da ćemo uskoro vidit njihove radove
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
felina-predivno,komplet tako dobar,ma predobar!Kaća,stvarno ste se potrudile obe,tko nebi bio zadovoljan ovako lijepim poklonoma!
|
|
Odgovori | Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |