Rogač - Ceratonia siliqua |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
just.magda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Listopad 2016 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Listopad 2016 u 11:41 |
@Bernardica Imate jos sjeme rogaca za pokloniti?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
bušin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
Tko bi rekao da će ovakve biljčice živjeti 200 godina!
|
|
![]() |
|
palmofan ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2008 Lokacija: Kutina, Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
Pozdrav svim ljubiteljima rogača!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jagoda i ja smo kupile sadnice kod tete Đurđice i dobro nam se drže u vrtu.Stavit ću sliku..
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
da to sam i ja čula.....
valjda bumo dočekali plod ako nikne |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mi imamo jedan u dvoru, svekar je nabavio sadnicu, ali čula sam da on jako sporo raste i da treba godinama čekati na plod
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Ja sam također posadila nekoliko sjemenki rogača prošli tjedan, ali sam ih prije namočila. baš me zanima da li će izniknuti...Ako iznikne odmah vam se pohvalim...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
kad smo već otvorili ovu temu nakon dugo vremena i ja sam danas posadila 6 sjemenkica rogača, koje sam izvadila iz mahune....baš me zanima kak budu brzo rasli, ako uopće i budu. nadamo se
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
vule, baš me zanima šta je sada sa tvojim rogačima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Bernardica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Ja imam sjeme rogaca i ako nekom treba neka se javi.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
znači da ima više poanta
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
poanta je da rogac raste tamo gdje je njegovo podneblje!!!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajme Frida ti ga se riješiti hoćeš a mi bi ga rado sadili(koja li je poanta ovoga
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Mi smo stablo rogača posjekli lani jer je okupirao pola trmezala
gdje su masline , a sad su mladice opet više od mene...nikako ga
uništit
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Vule
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam rogač viđala u dučanu ,mljeveni u vrečici.Ma vidjela sam ja,i jela ga,i onaj cijeli rogač.Joj kako mi je to bilo fino za jesti
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
hvala vule na slikici sad mi je to malo poznato
negdje sam viđala ali gdje ..... |
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Pozdrav!Nisam prije stigel bil sam v goricama i dobro namokel
![]() A sad moji legendarni podravski rogači ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |