Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori | Stranica 123 25> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 17:30 |
Slavonka ako si još prisutna na forunu javi se s novim, pregledala i bila oduševljena ali dugo te nema , Javi se
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonka, sve ti je krasno.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonka balkon je prekrasan.Cvijeće Ali i meni je zapeo za oko onaj prekrasni tamnocrveni amarilis!
Kod tebe rascvjetani lamprantus a moj jedva nekako a cvjetat će valjda kad mene više ne bude!
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tamni amarilis je prekrasna....
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonka, baš sam se razveselila tvojim novim sličicama, amarilisi su stvarno prelijepi, a bome i lampranthus, ja sam isto jedne godine donijela sebi u pupoljcima i krasno je cvao, ali nema šanse da prezime u kontinentalnoj klimi koliko god se mi trudili oko njih i čuvali ih u zimovalištu. Ovaj "recept" za nabaviti u proljeće sa pupovima da bi procvali kod tebe, super!
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cviječe je stvarno prekrasno ali meni je upao u oko onaj tamno crveni amarilis, stvarno je prelijep..
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ti imaš lijepo cvijeće
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imas predivne amarilise,a i balkon ti je za 5-cu
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj tamno crveni amarilis me oborio s nogu! Prekrasan je!
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogledaj moje slike vrta na otoku..meni raste uz more...mogu ti ja poslati samo me podsjeti jer cu ja zaboravit do godine..
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je kod mene,donijela sam ga sa Oliba sa pupovima i trebalo mu je mj. dana da se cvjetovi otvore, a onaj od prošle godine je bio jadan pa sam ga se riješila! On sad cvijeta i više neće jer mu klima ne paše al iduće godine moram opet nekog žicati da mi pošalje kad bude pupo!
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rekla si da ne cvjeta kod vas...a gdje je ovaj? |
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
jesu predivni su i dugo se čekaju da procvjetaju a i svi "žicaju" najvećeg a ne možeš ljudima objasniti da ga ne mogu dati.Najveći jako miriši.
Nisam te razumjela "koji sa slike"?
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
balkon
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilisi su predivni...
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a gdje je onaj sa slike? U cvatu je...
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida imam ja njega svake godine,raste mi kao trava ali problem mi je preko zime sačuvati ga,a i šteta što kod nas ne može cvijetati.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji ljepotani amarilisi
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morski cvijet u Slavoniji...i dobro se adaptirao, vidim. Lampranthus se zove...
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ukrasna dijetelina (svekrva posadila u limunu pa se sad jako raširilo)
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Odgovori | Stranica 123 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |