Gute Fee slavi |
Odgovori | Stranica 123 16> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Srpanj 2021 u 14:34 |
Puno hvala draga Sanja
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sanja10
Novo sjeme Pridružen: 28 Svibanj 2019 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan Dobra Vilo!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala draga Mira ! Upravo smo neki dan tu pricali kako je to bilo zivo onih nekih proslih dana na tom nasem prvom cvijetnom forumu ... sjecas se ... nekoliko puta si i ti bila ta koja je organizirala kavu pa smo bili kod tebe ... ja osobno cak dva puta ...... bilo je predivno ....
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan sa zakašnjenjem od
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje da me niste zaboravile ..... |
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan !
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Sanja10
Novo sjeme Pridružen: 28 Svibanj 2019 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Gute, od srca zelim sretan i radostan rodjendan!!!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam od puno puno , nisam bila dobro , od svuda sam se povukla , Aurelia me per WhatsApp podsjetila da vas imam !
|
|
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rodjendan, Guti!
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od srca ti želim sretan rođendan. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra vilo, sretan ti rođendan i svako dobro od srca ti želim.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Gute, nadam se da si dobro i da je danas lijep svecarski dan. Sretan rođendan! ! ! !
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje ... Mira i Catalpa .. hvala vam na dobrim zeljama , znam dobila sam puno poruka i trebala bi svakom pojedinacno odgovoriti i muci me losa savijest ... idem u kafic pa cu tamo reci u kratko sto mi se dogodilo ..... |
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan draga
|
|
Odgovori | Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |