Amorphophallus |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | ||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 16:16 |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
šta je sa stabljikom zimi.. meni se sviđa velika razgranta poput stabla, koje sem vidjela kod tebe, to je valjda starija biljka |
||
drazana
Nedavno posijan Pridružen: 01 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
http://www.banjaluka-info.com/zabava/zanimljivosti/30963-video-procvjetala-najveca-i-najsmrdljivija-biljka-na-svijetu
Da li mi se cini ili sam ovu biljku vidjela ovdje negdje na forumu, ma jesam sigurna sam, samo ne znam ko ju ima :) |
||
Svi cvjetovi buducnosti su u sjemenu sadasnjosti
|
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uploaded with ImageShack.us Jedan od onih gore na slici je požutio i izvadila sam ga !! A ovo je bilo u zemlji !!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dodolakt, spomenuo si da će u jesen biti gomolja za prodaju, a kako se jesen približava, ja bih se prijavila za kupnju. Pratim i temu oglasa, ali za svaki slučaj se i ovdje javljam, ako u oglasima promašim.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Iako sam očekivala gomoljčiće, od Božikovina sam lani na kavi kod Bigi dobila 2 gomolja velika kao jaje !! Dečki su narasli, iako im je zbilja dugo trebalo da izvire iz zemlje !! Hoće li biti već ove jeseni mladih gomoljića ? |
||
|
||
dodolakt
Novo sjeme Pridružen: 10 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
dodolakt
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
dodolakt
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
diabolic
Novo sjeme Pridružen: 02 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nakon što sam dobio gomolje, male, oko 1 cm, posadio sam ih u tegle na prozor, tu i tamo zalijevao, i kako ništa nije raslo, bacio sam ih u kantu gdje držim humus glista. Nakon jedno dva mjeseca treba mi kanta, i na dnu kante stoje dva gomolja prepuna žilica bez naznake rasta stabljike ili već čega što raste iz gomolja. Odmah sam ga prebacio u zemlju, i izraslo je ovo: Da li da to ostavim da raste u vrtu, ili da ga izvadim na suho mjesto, kada završi biološki ciklus u jesen ? Jer sam pročitao da bi bilo bolje da je gomolj zakopan u zemlji na dubini od 15 cm, a moji su na oko 3 cm ispod površine. Hvala |
||
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bromelija, koliko je težak gomolj?Ja se nadam da ću za nekoliko godina dočekati cvijet.
|
||
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo mene ponovo sa slikicama, procvijetao je ove godine nešto ranije..nažalost ....jer je miris grozan morala sam ga iznesti iz kuće jer smrdiiiiiii
|
||
diabolik
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nabavio, hvala.
Mogu gomolje sad staviti u tegle ili čekam proljeće ? Hvala |
||
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nažalost još nema za prodaju sve je podijeljeno među prijateljicama....
evo krenuo je novi cvijet |
||
diabolik
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobar dan, da li netko prodaje gomolj ?
Hvala |
||
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jel ima kakvih novosti ...moj gomolj opet tjera cvijet ;)
|
||
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Free, gomoljčić je ok i dobiš ga na jesen.
Imali smo mali nesporazum. Dok sam bil na terenu, Lida je popikala sve gomolje u zemlju. Sorry, but jbga. |
||
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Božikovine, kako izgleda moj gomoljčić? Je li ili ??? Da barem znam kako sada izgleda, ako ste sve !!!! |
||
|
||
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
wauu, pa koliko ima kilograma kada je tako debelo stablo?
|
||
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo moj je sada ovakav
|
||
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |