Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moji radovi
    Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 20:06
Dragi SVI,

mozete me pratiti tu

Pozdrav

linaaanera.blogspot.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 19:09
Cvetek je super a nokti naj super, ja in uopce nemam samo pucaju.
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 18:45
Evo još jedan cvjetek, i moji noktici to isto ja sama radim

Pusa svima
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 23:06
-baš mi se sviđa...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 22:46
Pa to nije za vjerovati kako mi je lijepo.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 21:15
prekrasno je smile72
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 21:04
hvala svima za komentare, evo nešto novo

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 12:03
Bravo Linaaa, krasno je ispalo
Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 11:31
he he, pa da lagano je nije problem... :) anyway zovi me ultra ili Josip kako hoćeš da ne tipkaš tri dana ;)
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:27
UltraDwlux ma ja obozavam razigrani origami, a kad ti je nakon posla i svih obaveza dosta svega onda ti treba odmor uz nešto kreativno još kad lijepo ispadne

Trazeci razne dijagrame po netu par puta sam naisla na upute za vatromet, i mislila joj da bas di bi ja to napravila, i neki dan ajde da ja bolje proucim i kad ono skuzim osnovni potezi, joj pa to je lagano i eto uspijela napraviti vatromet s kojim su se svi igrali u petak na poslu jos ga nismo strgali :))
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 19:18
leptir je zanimljiv, ali ovaj origami vatromet baš...smile94
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 10:31
Nice, Lina ok je vatromet ispao super ...inače me nije privlačilo da to radim ali naletio sam par puta na to pa mal gledao :)Star
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 00:26
predivno
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2010 u 20:39
Iz aviona se ne vide nepreciznosti, ali meni je jako zgodno.
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2010 u 12:16
Nije baš precizno napravjen jer je papir malo lošiji, ali evo origami vatromet to je jedan taj model koji se okrece prema van i onda mu se mjenja izgled

Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 20:54
Maredelmare Kami ti je odgovorila sve, to su ti isti cvjeteki kak i ona radi samo meni ispadaju drukčije jel radimo po istom receptu,ali nam drukčije ispada jel imamo drukčije načine izrazavanja i koristimo drukcije materijale.

Konkretno moj cvijet je i ljepljen i šivan u sredini.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 08:37
kanzashi je cvijetak od tkanine, tj. ovaj cvijet na šnalici i radi se po principu savijanja latica od kvadratića pa šivanja ili lijepljenja latica u cvijet Wink
to je u Japanu tradicionalni ukras za kosu i rade razne kompleksne varijante takvih cvjetova, a ovo je jednostavna moderna verzija ;)
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 05:28
Leptir ti je prekrasan , a cvijetak na šnalici....ma kako si ga samo napravila?!!!
Al, kako je kami komentirala i spomenula kanzashi (iako nemam pojma šta je to)...mora da ima neke veze s origamijem, jel', jel'???
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 23:03
da tako je
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 22:40
jep jep najlijepši poklon je  kad se nekome tvoj poklon jako svidi :D onda znaš da se trud isplatio :) smile166
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.