Ancii-moj početak |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 21:53 |
Nadam se da se Anči neće ljutit ako ti ja odgovorim... to ti je frosty!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobrodošla... prekrasni su radovi.. onaj kompletić čaše i kutijica s bršljanom su prekrasni..pitanjce..kako su ti čaše tako matirane...?? to si ti radila il su takve bile??
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tek sam sada vidjela tvoje radove, kutijice su ti prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opa Miki! Ma vidi ti nje, dobrih radova! Svaka čast!
..a kako ja jako volim bršljan.. ![]() ![]() Dobro nam došla, jako lipo radiš! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
slatke kutijice posebno ona sa bršljanom u kombinaciji sa čašama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
sve same mirisne stvari , kapućino, pa đurđice i na kraju ljubičice, jako lijepo
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Ajmo, Ančii, kada će ta jaja????
Čekamo!! ![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Puno vam hvala!!
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
oprosti,zaboravila sam slovo
vaz=vaza. |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Preslatke kutijice i vaz.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
lijepi radovi, samo tako nastavi.... upusti se malo u avanturu osjenčavanja... vidjet ćeš kako će ti iovako lijepi i dojmljivi radovi bit još bolji...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
uh, sad tek vidim koliko sam u zaostatku s pregledavanjem galerija....
kao prvo,dobrodošlica i od mene. jako lijepo si započela sa radovima i nadam se da ćeš tako i nastaviti i dugo nas uveseljavati i družiti se s nama. kutijice su ti preslatke!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kako je meni promakla ova vaza
![]() Anči super vaza a za izbor žutih ruža
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ancii, vaza je za svaku pohvalu!!!
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Primavera hvala puno!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dacky hvala ti,drago mi je da ti se dopdaju.
Anđelka i meni se jako sviđa ta salvetica. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako volim ovu salveticu sa žutim ružama. Jako dobro! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dacky ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 21 Listopad 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 42 |
prelijepo zaista odusevljena sam!brsljen plus svakako za trud,jako mi se dopada
|
|
![]() |
|
A, evo vaze!!!
lijepo... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |