MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica 123 34> |
Korisnik | |
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Prosinac 2014 u 22:55 |
Hvala na lijepim komentarima
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvom vrtu baš sve odiše tvojom osobnošću i kreativnošću
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo prosetah....posebno me se dojmila ona staza od oblica....prekrasna je
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne cuvarkuce...i u cizmi...hahahh...bas si ljepo uredila kutak za cuvarkuce....mislila sam i ja jedn napraviti samo za njih vec imam ideju al je sad kasno na proljece cu....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..pozdrav cvjetoljubci
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne čuvarkuće!
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo čuvarkuća... |
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flo, ako je moj kutak sa čuvarkučama kriv za to, baš mi je drago
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da sam se navukla na čuvarkuće!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...lucy , bugice, olja hvala na lijepim riječima ...naravno i same znate kakva je posvećenost onome što voliš i što te čini sretnom...pa makar i mali kutak kojem si poklonila svoju pažnju...dođite mi opet
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez reci sam ostala,predivno sve.....vredne ruke, kreativna dusa,i puno ljubavi se vidi u svakom kutku
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram ti reći da sam odnedavno i ja nova zaljubljenica u čuvarkuće, predivno si ih posložila u jedinstven kutak. A ovaj dio vrta sa stazicom naprosto zove na šetnju.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutku s čuvarkućama podarila si bajkovitu notu postavljanjem patuljaka i fenjera. Ma tko će bolje čuvati čuvarkuće od patuljaka? Jako mi se svidjela izvedba stazice okružena visokim grmovima trave. I salix plijeni pažnju. Koje lijepo drvo!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzi,dobro došla i hvala što ti se sviđa moja kreativnost ...to sam jednostavno ja ...uvijek moram nešto novo napraviti ...ne mogu ja bez posla
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako je lijepo sve uređeno, puno lijepih biljčica i puno kreativnosti!
|
|
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktus, Mari hvala na lijepim riječima...dođite u šetnju ponovo
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno je kod tebe, nisam ni sumnjala za čuvarkuće sam uvijek a i ona staza s velikim šašem pokraj je za 5 ukrasni grm također
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam prošetala i uživala u svakom koraku
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ane...od prošle godine sve više čuvarkuća zauzima dijelove mog vrta...obozavam ih jer su tako jednostavne a opet tako lijepe
|
|
Odgovori | Stranica 123 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |