Bidens – bidens ferulifolia |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 12:11 |
Hvala, vila2! I tvoj je krasan... nekako sve više volim žuto cvijeće, a bidensići su kao nacrtani.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy, u pravu si, cvijet je divan, cvate non stop, ali za potpun doživljaj najbolje je kombinirati ga s nekom puzavicom... Kad otrgnem ocvale cvjetiće, miriši po mrkvi...
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@rajski vrtovi, hvala. Mislim da ću ga ipak kombinirati s nekom puzavicom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
lucy, krasan je !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetak je super i ja sam jako zadovoljna, isto ga imam prvi put. Zasad su žardinjere u polusjeni, ali uskoro idu na južne prozore (čim mm napravi zaštitu od pada žardinjera) i očekujem da će tek tada pokazati u pravom svjetlu.
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove sam godine po prvi put kupila bidens. U kratko vrijeme popunio je cijelu teglu, prepun je cvjetova, većinu dana je na sunčanom položaju. Prihranjujem ga svakih desetak dana. Za sada sam prezadovoljna izgledom biljke.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da sam nabasala na ovu temu. Bidens nisam nikada imala. S obzirom na minimalnu brigu, cvate odlično. Sviđaju mi se kombinacije bidensa i petunija. S kojim cvjetnicama bi ga bilo dobro kombinirati?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da malo podignem temu, jer koliko vidim ove godine je opet bidens uz potuniju opet u modi.
Iako prošle godine je išao nešto slabije i nije se kupovao tako često ove godine se je pomjenilo i ljudi ga jako često kupuju... izgleda da je žuto opet in :o))) Ima li ga neko od vas ove godine??? Kakva su iskustva???
|
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj moj izgleda kao jastučić debeo desetak cm, uopće se zemlja ne vidi, pun je cvjetova...nažalost, ne znam postaviti sliku da vidite kako izgleda (pročitala sam upute i pokušala postaviti ali mi nije uspjelo)
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da netko vam je prodao grmoliki bidens a ne puzavi.
postoji nekoliko vrsta grmolikih i nekoliko puzavih 99 % se uzgaja puzavi ali netko zna uzgojiti i grmoliki jedino sto je žalosno da vas nije prodavac upozorio da je to grmolika vrsta a ne puzava,
|
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moj raste grmoliko.... posadila sam ga u viseće posude i cijelo ljeto uzalud čekam da naraste. Da li postoji takva sorta ili je u pitanju neki problem?
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...na placu su ove odine prodavali, nešto poput ovih...(slika sa neta)..al im nisam povjerovala da su bidensi, do maločas dok nisam nabasala na ove....
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bidensi su vam divni. Prvi puta sam ove godime kupila dva bidensa, ali oba rastu grmoliko. Ima li više vrsta bidensa?
Tako su izgledali kad sam ih kupila. sad su veći,ali grmasti. |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja ( makar je stara tema..)
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova kombinacija je odlična
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedne slikice, mada ljubičasta boja na slici uvijek ispadne plava, ne znam zašto, al zamislite si da je ljubičasta ...
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |