Uradi sam - kako? |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
jelika
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 22:13 |
melanzana...prekrasno, možeš otvoriti galeriju hobijima
|
|
Sponzorirani linkovi | |
melanzana
Novo sjeme Pridružen: 12 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
melanzana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
melanzana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea prekrasna ti je potkova !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je!!!I gdje visi sad?
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja našla nešto za moju potkovu...
Vidjela "golim" okom i naravno za sve nas uslikala... |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šefi, majstor od potkove (brusenja) zapel na drugim poslovima (možeš vidjeti na temi "Hobi" u dijelu "Nevezano za cvijeće", tako da potkova i ja se nakon maškaranja spremamo u obradu tek!!!
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea - gdje je završila potkova s početka - baš me zanima kak je završila!?
baby! |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad da uspoređujemo temperature kod vas i nas...cijelo ljeto je bilo preko 30 a moj clematis na suncu sve do zalaska.Mislim da mu ni kod vas nije puno jače sunce.Ne znam koliko taj krumpirko visoko naraste,zato sam lantanu spomenula.Ako staviš plavi clematis lantanu narančasto-crvenu i sa strane million bells recimo ljubičasti ili žutu sanvitaliju(jesss našla sam kak se zove) moglo bi zgodno izgledati. Iako je ova kombinacija žuto i plavo-ljubičasto zgodno i za(ako misliš staviti) lončanice uz rub ograde
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim ja da cemo ti i ja imati o cemu na kavi...a da ja ponesem blok i olovku za skice?
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoga šibnula ispod tende jer mu je prejako sunce....u svakom slučaju noge bi mu trebale biti u hladu....a to bi mogla izvesti s nekakvom niskim grmićem ili puzavcem....
Imam ti još jednu ideju....probaj sa jasminom ....on je penjačica ...izgleda dosta efektno sa malim bijelim cvijetićima....a ispod staviš ovaj grmić od plavog krumpirka....ovaj nemoj tretirati u stablašce nego ga pusti...kao grmić... plavo bijela kombinacija...
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze li clematis cijeli dan na suncu ljeti izdržati? A baš mi se svidja...
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, super ste....gotovo sam sigurna da cu vrlo brzo početi s radovima na ovom projektu....
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja preporuka ti je kozja krv ili lonicera...ja sam je imala i bila skroz zadovoljna
radi radova...je propala...ali sam na isto mjesto posadila novu....imaš u boji sa slike ili žuta boja...bijela... Slika je moje prve ova nova se još nije razgranala.... negativno je samo što u studenom gubi listove do proljeća... Vidiš u kutu terace je obuhavtila cijeli zid... a i jako lijepo miriše...ako se sjetim još nečega ...postam ti.... Oh....moja stara teraca bez novih pločica.... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha...ajde javi imena koja nadjes...i ta ideja manjih pitarića je zanimljiva..malo me odbija zbog bušenja većeg broja rupa po nosivom zidu, a dragog baš i nemam stalno pri ruci...bugenviliju imam na otoku, ali neprihvatljiva mi je na balkonu...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fridaja sam već u glavi sve to posložila na tvojoj terasi,samo me muči kaj ne znam nazive cvijeća.
Evo da te zbunim malo,kad već drugo ne znam,kako ideju za zid imaš dam ti ja još jednu.Umjesto drvene rešetke, na zid možeš staviti i naizmjenice one tegle zidne(plosnate sa jedne strane) tako da imaš mogućnost više vrsta cvijeća tu staviti.Uz dobar izbor cvijeća bila bi to zgodna mješavina kad se razgrana.Tako možeš svako malo i novo cvijeće staviti.
Što se penjačica tiče,kako si na jugu ,meni je krasna bugenvilija(o tome Donata sve zna)no ne znam koliko joj odgovara mjesto.
Ovo korito sad ružno izgleda ali da se malo prefarba mogla bi i tako stajati ili koji cvjetni puzavac ubaci(to idem ganjat imena pa onda javim)
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti sto si se prva javila...
svakako ću uzeti u razmatranje tu Suzanu mislim da sam sad već gotovo sigurna da ću od nekoga žicati reznice timijana za donji dio posude |
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |