živica? |
Odgovori |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Siječanj 2008 u 23:17 |
Meni takoder,moja susjeda ima slicnu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa..
pravo da ti kazem...nisam zagledao
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....i u debljini mladih listova. Mislim da su kod Euonimusa (kurike) nešto malo kožnatiji.
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kika ma sve 5. Tesko je na slici vidjeti ponekad U biti razlika je samo u velicini lista |
|
kika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Tibore. Često mi se dešava da na fotkama zamjenim zelenu kuriku i lovorvišnju.
|
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drustvo,nisam prije vidio identifikaciju.. Euonymus
evo par slikica
|
|
kika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam sigurna, ali mi ova biljka malo liči na lovorvišnju.
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radi se o gljivicama. Nabavi neki fungicid, špricaj redovito, malo prorijedi grm, da bude prozračniji.
Ta biljka, kao i šimšir, najsklonija je glivicama. |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ne znam koja je biljka, ali bi mogao otrgnuti par listića i s njim u poljoapoteku, možda ti oni odgonetnu i biljku i bolest... |
|
Jajo
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li netko zna koja je ovo biljka?
Raste nam uz ogradu kao živica a imamo ju i kao drvo koje je naraslo skroz do balkona kao što se vidi na ovoj slici.
Zadnjih godinu i više dana dobilo je nekakvu bolest, lišće je počelo dobivati lišajeve bijele boje.
Ne znam kako je izliječiti kad niti ne znam koja je to biljka.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |