drvo |
Odgovori | Stranica 123 10> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Travanj 2015 u 19:18 |
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je predivno ...nemam rijeci...pravo umjeticki.-..bravo kiparice u drvetu...bravo...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja potpisujem sve što je već rečeno.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što reći.....?
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti što s nama podijeliš ovu ljepotu......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što reći da već nije rečeno,prelijepo,savršeno.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teško je pronaći prave riječi i njima u potpunosti izraziti divljenje tebi i tvojim radovima
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije me dugo bilo u tvojoj temi ali divljenju nikada kraja! Predivni su ti radovi i čestitke!
|
|
Rijeka
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja stvarno ne znam kako je meni promakla ova tema.....vjerovatno zbog tako "nesretnog" naziva....
samo cu reci: predivno ....predivno...bravo!!!!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blue sky, ovo je stvarno predivno...ostala sam bez teksta, gledam i divim se tvojoj nadarenosti!
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u potpunosti se slažem sa Nisom, zaista se osjeti da ženska ruka ovo radi, tako meke i nježne linije rijetkost je vidjeti na izrezbarenim licima svetaca...baš ti se divim, blue sky, ti zbilja imaš poslanje na ovom svijetu...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je malo reći
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je nesto posebno...nemam rjeci...takve nadarene ruke imas i koristis ih na Bozju slavu...neka te blagoslovi na svakom tvom koraku...predivno
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božji dar iskorišten na slavu Božju. Drago mi je da je tako. Zaista si udahnula život svakom svetačkom liku, pa djeluju još bliže. Osjeti se ženski štih, ni Ilija nije strašan kako zna biti
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno, divno, divno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi put sam ovdje i doista nema riječi koje već nisu izrečene za ovakav božji dar kroz tvoje ruke.Preplavili su me osjećaji ushićenja i poštovanja.
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |