Silba-moja djedovina |
Odgovori | Stranica 123 17> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Svibanj 2015 u 22:50 |
Predivno! jako me privlači sve šta sam slušala o Silbi a i ove tvoje slike puno govore
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, prelijepo... da mi se malo odmoriti na ovoj divnoj mirnoj plaži... i bućnuti u ovo prelijepo plavetnilo...
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i sve do sada objavljene fotografije umjetnički su odrađene, ali ovi makovi na samoj obali gotovo su nastvarni. Prelijepo Moja bivša liječnica Ines D.B. ( rođenjem Karlovčanka, a udajom Osječanka) jedan dan je samo rekla " Ja odlazim u mirovinu, ma ne samo u mirovinu, ja odlazim na svoju Silbu" A meni ne preostaje ništa drugo reći već, "Zavidim vam...." |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je komad pravog pravcatog raja!!!
Ne volim ljetne plaže krcate ljudima...... na njima riječi odmor, uživanje, opuštanje gube svaki smisao. Ali ovdje, eh tu je to - to!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako bi rado pobjegla u ovu tvoju oazu mira i tišine
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki Ko, veliki pozdrav! Kod tebe sam se toliko lijepog nagledala, i oci i dusa su mi site...!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je tmurno, kišovito, mokro, blatno, bezbojno... pa sam konačno odlučila pogledati sličice mora, cvijeća i ljetne topline. Predivna ti je Silba. Premda ti vidiš i nedostatke, meni se čini jako uredna i čista, a najviše mi se sviđa to što nema prometa pa se može bezbrižno uživati u šetnjama. A slike su vrhunske.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah , kaj reci ..... i ja sam dosla videti da l' ima kaj novoga !
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kiki prošetah ovim tvojim predivnim otokom ,koji je prepun boja koje si ti tako lijepo dočarala i slikom prikazala
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne fotke... prekrasan otok, bogata povijest, naše blago - kristalno čisto more...
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost, ni ove godine nisam uspjela doći do tvog otoka
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
Andrija 2
Nedavno posijan Pridružen: 10 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike, samo jos fale slike agruma da bude savrseno.
|
|
Odgovori | Stranica 123 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |