handmade festival |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:32 |
franjica...ne zafrkavaj...treba samo paziti kako te uslikaju
![]() ![]() ![]() ancica....fenomenalno..tri dana uzivanja |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo konačno pronašla HMF, curke svaka čast bio bogat štand, jel stezadovoljne s prodajom na festivalu?
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa to sam tek danas otkrila, joj kak je teško biti star i spor, ne znati "kretati se" po Forumu. Sporo pamtim, brzo zaboravljam i onda ne znam gdje treba pogledati
![]() Lijepo je u javnosti vidjeti poznate radove a nadam se da ću ih ugledati i na nekim drugim mjestima.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
O, vjeruj mi Otok,
nisam ni ja taj tip... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nisam baš za sajmove, mislim nemam tog trgovačkog duha, ali za druženje i razgovor, za to sam uvijek
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja Leonarda.....tražim, tražim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
alo cure...
ajmo mi u akciju....prvi sajam ma gdje bio ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Ma nema veze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zračnom linijom da, ali otok, trajekt, kopno ......
|
|
![]() |
|
Draga Otok,
mislim da je HMF u Puli puno bliži tebi nego nama iz Zagreba i Koprivnice, pa čak i iz Novigrada ![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da ste, što se prodaje tiče, prošle bolje od nagrađene cure,
jer su vam radovi prekrasni.
Ima puno ljudi kojima se takve stvari sviđaju, ali nemaju smisla ili jednostavno nemaju volje sami pokušati.
Da je meni ovakav sajam u blizini bila bi mi puna torba.
Bravo za radove ali i za poduzetnost
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
čuj, na temelju onog što sam vidjela u zadnje vrijeme kod tebe, imat ćeš ti sasvim dovoljno dooobrog materijala za sljedeći put
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma znam da nisi tako mislila, skužila sam na što misliš!!!
A kako ja nisam ništa izlagala, nisam imala razloga (još) s njome razgovarati nego se samo tipkati...
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
naravno...nisam mislila da kasniš, nema se tu kaj kasniti...ja sam se s njom čula telefonom nekoliko puta vezano na hmf pa nisam odolila da ne prokomentiram kako super izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Miškopiško, ja malo kasnim, ali za komplimente nikad nije kasno, je li tako???
![]() |
|
![]() |
|
ja sam joj usmeno prenijela svoje komplimente
![]() |
|
![]() |
|
Ma nemaš se ti meni šta odužiti, ja samo govorim istinu!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma hvala ti proljeće...
oduzit cu ti se ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa leonarda nitko te ne komentira....ne znam šta im je i gdje su svi???
Ja ću ti dati kompliment da si pravi komad ( radove sam prije već pohvalila)!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |