Sieberz |
Odgovori |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Ožujak 2018 u 10:43 |
Evo nešto sam slučajno pročitala. Ovo se nalazi na njihovoj stranici na Facebook-u.
""PAŽNJA! Na Facebook-u su se pojavili prevaratni, koji koriste naše ime za prodaju lažnih sadnica. Originalne sadnice možete naručiti samo na našim službenim stranicama: www.sieberz.com.hr |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isto tako kao i Andina, jako loših komentara sam čuo :( Nažalost
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čitala sam na FB da su vrlo neprofesionalni: šalju krive biljke, loše zapakiraju, kasne s isporukom, cijene su im pevisoke... Osobno nisam od njih nikada naručivala, a mislim da ni neću.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila mix ehinacea, sve bile roze; ljiljane nekih, na slici krasnih boja, lukovice slabe, prvu godinu nisu cvjetale, a poslije nestale. Gladiole medium, ispale visoke. Divizma prekrasne boje, loša kvaliteta. Ne mogu se sjetiti što sam još naručivala. Da, marelica za visokih 170 kn, prije tri godine, još ploda nisam vidjela. Ja više nikad neću naručiti ništa. Katalog primamljiv, ali ja nisam zadovoljna kvalitetom, a isto iskustvo ima i moja sestra, jer smo zajedno naručivale.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Ante00
Upravo klijam Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narucivao tko od Vrtlarstvo Sieberz Hrvatska...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |