Držači pitara |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:26 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno!
Koja divna oaza mira sa vrtom. Natkrivena terasa, zelenilo, stazica u cvijeću i naravno držači vaza. ![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
ovo je tako bajkovito, da je i baka na slici bilo bi
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
lidac1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
Bajkovito!
![]() |
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Mislim da je to ukrasna lozica koju ste mi predlagali za ogradu,to je donešeno iz hercegovine.Ja ti se ne kužim u nazive bilja tek učim sa foruma imena.
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
E o ovome ti ja sanjam baš je super |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeeeee,pravi raj
![]() U proljeće obavezno stavi slike...jooj jedva čekam...ma prekrasno!!!! Daj mi reci,kakva je ovo penjačica kod ulaza(iza,i iznad,3 gracije ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kao što rekoh, kućica u cvijeću, preslatko.
|
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma super izgleda, a toga ima na smetlištu (pardon ja to zovem velesajam, jer mm uvije tamo nešto "kupi")
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Marina, zaista odlična ideja. Bakin vrt izgleda savršeno, prava kućica u cvijeću.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja obožavam takve vrtove di se sve šareni
![]() ![]() Ma u stvari ja sve volim jer je svaki na svoj način lijep.Stoga,jedva čekam da ubaciš slike svog a i bakinog,sa više strana slikanog,vrta. |
|
![]() |
|
To je dvorište moje bake koje sam ja održavala,sad sam u mojoj kući od jesenas i tek poćinjem sa uređenjem.Ja sam više za onu manje je više,a i volim mediteranski stil,a ona nek ima cviječa pa nek se šareni.Naravno bez obzira što ću uređivati svoj vrt bakin mi je draži koliko bio staromodan djetinstvo se pamti.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ideja je zaista odlična bravo
![]() |
|
![]() |
|
Marina,jel to konačno vidimo tvoje dvorište?
Meni je posebno zanimljiva svaka ideja kojom iz"smeća" možemo nešto napraviti,pa tako i ova sa felgama ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ideja je zgodna, ali to nisu pituri nego pitari jer pituri su soboslikari, ličioci, maleri a pitari su teglice, vaze, posude za cvijeće tj. lončanice.
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
zanimljivo.super ideja
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vjerovali ili ne ovo vam je felga od bicikla stiže slika.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |