Milica7 slavi |
Odgovori | Stranica 123 7> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Kolovoz 2018 u 21:45 |
Miska, Cimicifuga, Hvala vam, drage moje, obradovala sam se čestitkama.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ti sa malim zakašnjenjem želim svako dobro!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kosjenka, hvala ti, baš si me obradovala.....
|
|
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I od mene sretan rodjendan!
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, Macorka, Hvala vam od srca, drage moje, baš ste me obradovale...... |
|
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan i od mene.I želim još puno prekrasnih slikica iz vrta.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga milice, od srca sretan rođendan, puno zdravlja i sreće ti želim. Sretno !!!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, hvala ti puno....
|
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SRETAN TI ROĐENDAN DRAGA MILICA |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, hvala ti za čestitku... Veselim se.....
|
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan :)
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, cvjetne prijateljice,
Gute Fee, Nisa, Kosjenka, Aurelia, Cimicifuga, Enrikova nona! Veliku radost ste mi danas napravile vašim čestitkama..... Hvala vam od srca...... |
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan draga milice7 |
|
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ti od srca zelim sretan rodjendam
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga milice7, sretan rođendan od srca želim
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rodjendan draga Milica ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy, puno ti hvala, za dobre želje nikad nije kasno......
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |