monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 138> |
Korisnik | ||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Studeni 2018 u 12:48 |
|
Mira K, šaljem ti puno, puno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Monstera, uvijek me one divne ljubičice sjete na tebe
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Cimi draga, nemaš pojma koliko mi je žao da se ovdje sve raspršilo. Otišli su svi nekamo, ošla sam i ja, al' mogu ti reći, nigdje nije ovakva povezanost s ljudima kao što je bila tu.
Ne znam da'l to stvarno ljudi negdje odu, prateć' novi trik i najnoviju modu. Da'l to stvarno ljudi zasite se brzo svega, pa traže neke nove kutke i komadić neba. Možda ja to sanjam, al' još Boga molim da se vrate ovdje oni koje volim.. Znam da više neće biti isto što je bilo i nije mi prav' svratit ću kadkad, do idućeg puta cure drage, veliki vam Pozdrav!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
E ja sam najstarija čuvarkuća, mislim na forumske godine
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
|
I ja sam čuvarkuća :) |
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
Poezija je pisanje, stavljanje na papir riječi koji odražavaju naše osjećaje, koji dolaze iz našeg srca i duše... tako da pisati stihove može samo onaj tko osjeća i tko duboko u duši i srcu proživljava ono što ga u životu prati... I ja se tako osjećam kada čitam tvoje stihove i kada kao duh šećem sama ovim stranicama... No, zapamtit ću tvoje zadnje stihove: "...I dok topla suza obraz kvasi, u srcu još tinja jedna iskra, i ne dam nikom da je ugasi..." i pokušati održavati tu iskricu ovdje - pa ionako sam vam rekla da sam ovdje postala čuvarkuća. A čuvarkuće se svake godine jako umnožavaju pa se nadam da će tako i ovdje biti.
|
||
![]() |
||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
|
Često navratim na cif i baš mi je žao da više nikog nema
|
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
![]() ![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Ali prekrasni stihovi |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
*** Puno toga je ovdje nedovršeno, puno toga nedorečeno,
ostala je prazna kuća mala, a nekoć sretnom se zvala. Bilo je ovdje smjeha, veselja, tuge i plača, svi su jednom otišli, razišli se i rijetko tko sad ovdje svraća. Nekoć su ovdje živjeli ljudi, ko mala složna obitelj, svatko svakom nepoznat, a opet poznata, neka draga lica. I dok topla suza obraz kvasi, u srcu još tinja jedna iskra, i ne dam nikom da je ugasi... *** ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Eej draga, ovo je nastavak, kultivator za trimer... Ima ga u Frigu, no naručuje se... Cijena je 800kn i ide samo na trimere koji su predviđeni za to. Nije na struju, motorni je (na benzin). |
||
![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Zgodna ti je ova alatka. Gdje se to kupuje i koja je cijena?Jel' to na struju ili...??? Ako ne možeš ovdje napisati, molim te na pp....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Bugi, najviše sama da... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Joj, monstera, padam u nesvijest od veličine tvog povrtnjaka.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Evo mojeg povrtnjaka Lilibu... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Lilibu ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |