Vrckav vrt-dnevnik |
Odgovori |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 06:38 |
Na pretposljednjoj je slici ruselija.
Kalistemon ne može prezimjeti vani u kontinentalnoj klimi.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo zadnje je neka viseca begonija, vrstu neznam :) A ova orlic nada je iz mog grada :D
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posto ova sparina upija nikako da odem malo raditit po vrtu ,ali sam zato bila jucer na Bundek na sajmu cvijeca i mogu vam reci da su me jako razocarali,nadala sam se da cu uzivati satima kad ono samo par izlozbenih primjerka i to se nahodas da dodjes do njih eto nisam cak ni mnogo slikala jer vjetar jew puhao kao lud ,sparina me ubijala pa cu postaviti samo par slika kao detelje koji su meni bili lijepi...
Prekrasno je ,samo jos da mi kazete ime i dali prezimi u kontinentalnoj? Prekrasne gazenije jedva cekam da moje procvatu. Molim vas recite mi ime ovog crvenog puzavca ,odusevio me Takodjer i ovaj prekrasni je ... Eto to je za sada to,bilo je mnogo cvijeca za koje ja nisam ni znala i doista je predivno ali sam puno vise ocekivala ,mozda sam i zato razocarana. Zainteresirala me je indijska banana,imali je ko od vas? cak sadnica i nije skupa 35kn i prezimljava ... |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prije svega ti želim dobrodošlicu! kažeš da si sijala klematis, ja imam 14 klematisa i nikad nisam znala da imaju sjeme. morati ču pročeprkati po ocvalom cvijetu da vidim.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U zadnjih dvije godine otkako se bavim aktivno u skupljanju cvijeca i sadnju vrta ,skupila sam dosta razlicitih vrsta... Obozavam zacinsko bilje i to vam je meni kao skupljanje slicica,cim vidim novu bilju a da uspijeva u kontinetalnoj klimi odma ju nabavim.Imam u planu napraviti cijeli rub mog vrta u zacinu.
Ako ste pogledali moj vrckav vrt u slikama,mozete primjetit da vecinom sadim u tegle ,a razlog toga su PUZEVI ,nemogu na kraj sa njima. Na proljece sam posijala clematis kojeg sam uzela od susjeda ,i niknuo je u jako brzom vremenu . Dali imate kavih iskustva u sijanju clematisa? |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |