aleks |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 12:47 |
prekrasno , kompletići a satovi su mi posebni ..... prava majstorica....
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro nam dosla.......
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
NE ZNAM KAD SAM SE TAKO SLATKO NASMIJALA KAO SA KIKINIM KOMENTAROM!!!Dobro ti nama došla aleks,nadam se da će ti biti ugodno u našem društvu!radovi su ti prepredobri ,vrlo maštovito i orginalno!moram poviriti i na tvoj blog vjerujem da ću i tamo naći pravu riznicu blaga!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kod nas toga nema u kineskim.Samo u hobijima.Prvi put čujem.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Aleks radovi su ti baš romantični |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Hvala puno na divnim recima.
Kiki-ko, kupujem samo satne mehanizme, ima ih u kineskim radnjama , uz mehanizam idu i kazaljke koje sama postavljas. |
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prvo ,obožavam ružice i vitice.Drugo ,kupuješ cijele satove,odšarafiš kazaljke,sve izvadiš pa poslje sve sastavljaš ili...?Meni ta misija jednom nije uspjela.Sat jednostavno više nije htio hodati.Sad samo oslikavam gotove satove što je puno teže i pipavije jer kazaljke stalno smetaju.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opalaaaa!!!! Odlični su ti ovi kompleti! Super, super!
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kompleti ko bombončići
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
aleksandra m super radove!!!!satove su mi bas bas..super ideja sa sper plocom
![]() |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Mima 35- satne mehanizme kupujem kod nase brace Kineza, cijih radnji kod nas ima na svakom cosku.Jani-kradi slobodno, pa mi svi delimo ideje i mastu.Hvala Vam svima na divnim komentarima.
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super su ti kompleti.... |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Meni je ipak najbolji ovaj posljednji. Ili pak onaj bijeli... Ma ne znam zapravo.
Gdje kupuješ mehanizme za satove?
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ne znam kako su mi promakli tvoji radovi - savršene ideje, savršena izvedba, sve za 10+!
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Aleks, radovi su prekrasni - drugačiji - samo tako naprijed, njeguj svoj stil. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |